Etsi Finnverasta
Edellinen sivu

Oikea laina oikeaan tarkoitukseen

Tärkein kriteeri lainoillemme on, että ne loksahtavat yrityksesi elinkaarella oikeaan paikkaan ja tarkoitukseen: kun olet perustamassa tai aloittamassa yritystäsi, investoimassa tai satsaamassa kasvuun ja kansainvälistymiseen. Missä vaiheessa sinun yrityksesi on?

 • Finnvera-laina

  Finnvera-laina (aiemmin Investointi- ja käyttöpääomalaina) on tarkoitettu sekä uusille että jo toimiville pk-yrityksille kotimaisten rakennus-, kone- ja laiteinvestointien, energia- ja ympäristöhankkeiden, käyttöpääomatarpeiden sekä erilaisten omistusjärjestelyjen rahoittamiseen.

  Tutustu
 • Yrittäjälaina

  Yrittäjälaina on yrittäjän henkilökohtainen laina, jolla voidaan rahoittaa sijoituksia osakeyhtiön osakepääomaan ja/tai sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon. Yrittäjälainalla voidaan rahoittaa myös jo toimivan yrityksen osakkeiden ostoa.

  Tutustu
 • Kansainvälistymislaina

  Kansainvälistymislaina on tarkoitettu suomalaisen pk-yrityksen ulkomailla tapahtuvan liiketoiminnan rahoittamiseen.

  Tutustu
 • Siltarahoitus avustusten maksua edeltävälle ajalle

  Siltarahoituksella tarkoitetaan Finnveran käyttöpääomalainaa, jolla paikataan yrityksen käyttöpääoman tarvetta ELY-keskuksen tai Business Finlandin myönteisen avustuspäätöksen ja avustuksen maksatuksen välisenä aikana.

  Tutustu
 • Joukkovelkakirjarahoitus

  Finnvera voi merkitä EU:n määritelmän mukaisen pienen tai keskisuuren yrityksen joukkovelkakirjalainaa sekä lisäksi tätä suuremman yrityksen joukkovelkakirjalainaa, mikäli yrityksen liikevaihto on enintään 300 miljoonaa euroa viimeksi vahvistetussa tilinpäätöksessä.

  Tutustu
 • Kasvulaina

  Finnvera voi myöntää kasvulainaa pk- ja midcap-yritysten merkittävien kasvu- tai kansainvälistymishankkeiden ja yritysjärjestelyjen rahoitukseen.

  Tutustu
 • Vientisaatavaluotto

  Vientisaatavaluotto on tarkoitettu suomalaisen investointihyödykkeitä vievän yrityksen vientisaatavan jälleenrahoitukseen.

  Tutustu
Puhelinvaihde

029 460 11 (ark. 8.00-16.15)


Rahoitusneuvonta

029 460 2580 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Muu asiointi

029 460 2790 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Helsingin-pääkonttori

Porkkalankatu 1

PL 1010, 00101 Helsinki


Kuopion-pääkonttori

Kallanranta 11

PL 1127, 70111 Kuopio


Katso kaikki yhteystiedot