Alku ja kasvu

Kun sinulla on idea, selkeä suunnitelma ja into perustaa yritys. Tai ehkä yrityksesi on jo aikeissa ottaa kasvuloikan. Olemme mukana eri vaiheissa vauhdittamassa yritystäsi eteenpäin.

Yrityksesi alku tai kasvu ei saa jäädä rahasta kiinni

Varmistamme yhdessä yhteistyöverkostomme kanssa juuri sinun yrityksesi kehitysvaiheeseen sopivat ratkaisut.
Jaamme rahoitukseen liittyvää riskiä yhdessä muiden rahoittajien kanssa. Rahoituksemme edellytyksenä on kannattava liiketoiminta. 

Mikä on yrityksellesi ajankohtaista?

Yritystoiminnan aloittaminen

Hyvä liikeidea, yrittäjävalmiudet ja huolellinen suunnittelu auttavat liiketoiminnan käynnistämisessä ja pyörittämisessä. Ne auttavat myös rahoituksen järjestämisessä.

Yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos

Yrityksen siirtyessä omistajalta toiselle kääntävät sekä myyjä että ostaja uuden lehden: myyjä näkee toimintansa jatkuvuuden ja ostajalle investointi tulevaan tarjoaa elinvoimaisen kasvualustan.

Kaupan rahoitus ja kasvun käyttöpääoma

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta käydäkseen kauppaa? Edellyttääkö solmimasi kauppasopimus toimitusvakuuksia? Kun käyttöpääoman tarve kasvaa, Finnverasta voi löytyä rahoitusratkaisu.

Investoinnit

Yritykselläsi on halu kasvaa ja suunnitelmat kasvun toteuttamiseen. Finnvera voi olla yrityksesi kasvun tukena rahoituksen keinoin. Täydennämme kaupallisia rahoittajia takaamalla niiden myöntämää rahoitusta ja myöntämällä myös lainoja.