Vienti ja kansainvälistyminen

Kasvata viennin kilpailukykyä rahoituksen avulla ja varaudu vientikaupan riskeihin. Finnvera takaa viennin rahoitukseen liittyviä poliittisia tai kaupallisia riskejä.

Näin hyödynnät viennin rahoitusta

Maksuajan myöntäminen voi helpottaa kaupan syntymistä. Myyjän kannattaa varautua luottoriskeihin esimerkiksi hakemalla kaupalle Finnveran vientitakuuta. Finnverasta saat apua, vinkkejä ja faktoja kaupan rahoitusvaihtoehtoihin sekä tietoa kohdemaista ja -markkinoista.

Tunne kohdemaasi - Tutustu Finnveran maaluokituksiin

Seuraamme tiiviisti maailman tapahtumia, joilla voi olla vaikutusta yrityksesi liiketoimintaan ja vientikauppojen riskeihin. Karttasovelluksesta voit etsiä tietoa Finnveran maaluokituksista ja maapolitiikasta.

Rahoituspajasta neuvoja viennin rahoitukseen

Järjestämme pk-yrityksen avainhenkilöille yrityksen tarpeisiin räätälöityjä Vientikaupan rahoituspajoja, jossa käydään läpi työkaluja ulkomaisten ostajien rahoitukseen ja ostajariskien hallintaan sekä viennin käyttöpääoman rahoitukseen ja toimitusvakuuksiin. Pajat ovat Finnveran maksutonta asiakaspalvelua.

Hyödynnä koko Team Finland -verkosto

Oletpa vientikauppapolkusi alussa tai jo pidemmällä valloittamassa uusia kasvumarkkinoita, Team Finland -verkosto tarjoaa yrityksille sujuvan palveluketjun neuvonnasta rahoitukseen. Ohjaamme asiakkaitamme aktiivisesti sopiviin palveluihin Suomessa ja maailmalla. Ole yhteydessä ja anna meidän auttaa!

Tilaa viennin uutiskirje

Tilaa viennin uutiskirjeemme, jossa käsittelemme ajankohtaisia rahoitukseen liittyviä asioita ensisijaisesti vientiyritysten näkökulmasta.