Investoinnit

Yritykselläsi on halu kasvaa ja suunnitelmat kasvun toteuttamiseen. Finnvera voi olla yrityksesi kasvun tukena rahoituksen keinoin. Täydennämme kaupallisia rahoittajia takaamalla niiden myöntämää rahoitusta ja myöntämällä myös lainoja.

Rajoittaako riittämätön rahoitus yrityksesi kasvua?

Sinulla on suunta selvillä. Yrityksesi on kasvu-uralla, ja haluat toteuttaa yrityksen kasvua kannattavasti.  

Testaa ja löydä yrityksellesi oikea rahoitusratkaisu

Voisiko Finnveran alkutakaus tai pk-takaus olla ratkaisu yrityksesi rahoituksen järjestymiseen? Vastaa muutamaan chattibottimme esittämään kysymykseen ja löydä oikea ratkaisu yrityksesi rahoitustarpeeseen.

Kasvuyrityksen rahoitussuunnittelu

Hyvä rahoitussuunnitelma on edellytys hankkeen toteuttamiseksi. Kasvavalle yritykselle rahoituksen suunnittelu on välttämätöntä myös riskien arvioimiseksi.

Rahoituksen hinta

Palveluhinnasto sisältää yleisimmät veloitettavat kulut, palkkiot ja muut maksut.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu sopimukseen kirjatun lyhennyssuunnitelman mukaisesti.

Soveltuvat rahoitusratkaisut

  

Alkutakaus

Harkitsetko rahoituksen hakemista yrityksesi investointeja, käyttöpääomaa tai kehittämistä varten, mutta vakuutesi eivät riitä? Finnveran alkutakaus voi olla ratkaisu rahoituksen saamiseen.

Pk-takaus

Tavoitteleeko yrityksesi kasvua ja tarvitseeko se rahoitusta kotimaan investointeihin, käyttöpääomaan tai tuotekehitykseen, mutta vakuudet eivät riitä? Finnveran pk-takaus voi olla ratkaisu rahoituksen saamiseen.

Finnvera-takaus

Finnvera-takaus on rahoitusratkaisu pk-yritysten kotimaisiin rahoitustarpeisiin kuten investointeihin, käyttöpääomaan sekä liiketoiminta- tai yrityskauppojen vaatimaan rahoitukseen. Se soveltuu erityisin perustein myös suuryrityksille.

Finnvera-laina

Finnvera-laina on tarkoitettu pk-yrityksille kotimaisten rakennus-, kone- ja laiteinvestointien, energia- ja ympäristöhankkeiden, niihin liittyvien käyttöpääomatarpeiden sekä erilaisten omistusjärjestelyjen rahoittamiseen.

Kasvulaina

Finnvera voi myöntää kasvulainaa pk-yritysten ja tietyin edellytyksin myös näitä suurempien yritysten merkittävien kasvu- tai kansainvälistymishankkeiden ja yritysjärjestelyjen rahoitukseen.