Tietoa takauksen tai lainan hakijalle

Kun haet rahoitusta yrityksellesi, on tärkeää muistaa tiettyjä myöntämiseen liittyviä perusvaatimuksia. Näiltä sivuilta löydät tietoa rahoituksen hakemisesta ja asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon.

Huomioithan nämä ennen rahoituksen hakemista

  • Ensisijainen rahoitusmuotomme on takaus, joten olethan ensimmäiseksi yhteydessä pankkiisi. Pankkisi voi hakea takausta puolestasi.
  • Myönnämme lainaa vain osana sovittua kokonaisrahoitusta yhdessä muiden rahoittajien kanssa, joten neuvottelethan rahoitushankkeestasi aina ensin pankkisi kanssa.
  • Halutessasi voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluat keskustella yrityksellesi sopivista rahoitusvaihtoehdoista. Tavoitat asiakaspalvelumme myös verkkosivujemme chatin kautta arkisin klo 9–16.

Tiesitkö, että pankkisi voi hakea puolestasi takauksen Finnverasta

Jos yritykseltäsi puuttuu pankin edellyttämiä vakuuksia, Finnveran takaus voi olla ratkaisu rahoituksen järjestymiseen.

  • Finnveran alkutakaus on tarkoitettu aloittavalle yritykselle.
  • Pk-takaus on tarkoitettu yli kolme vuotta toimineelle kasvuhakuiselle yritykselle.
  • Jos alkutakaus tai pk-takaus ei sovellu yrityksesi rahoitukseen, pankki voi hakea puolestasi myös Finnvera-takausta.

Kun pankki hakee alkutakausta tai pk-takausta, sinun ei tarvitse olla yhteydessä Finnveraan. Tällöin toimitamme tiedon rahoituspäätöksestä pankille, joka on sinuun yhteydessä.

Kun pankki hakee Finnvera-takausta puolestasi, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Saat rahoitustarjouksen hyväksyttäväksi sähköisen asioinnin kautta tai turvasähköpostilla.

Voit hakea Finnveran muuta rahoitusta tai muutosta myönnettyyn rahoitukseesi sähköisessä asiointipalvelussamme. Asiantuntijamme ja sähköinen asiointi ohjaavat valitsemaan tarpeeseesi sopivan rahoitusratkaisun. Autamme myös mielellämme rahoitushakemuksen täyttämisessä ja kaikissa yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Rahoitusratkaisumme yritystoiminnan eri vaiheisiin

Tarjoamme rahoitusta yritystoiminnan eri vaiheisiin, kuten yrityksen perustamiseen, kasvuun ja investointeihin. Asiantuntijamme auttaa oikean rahoituksen löytymisessä.

Verkkosivuiltamme löydät laajasti tietoa Finnveran tarjoamista rahoitusmahdollisuuksista. Tutustuthan rahoitusmahdollisuuksiimme, oli kyse sitten uuden yrityksen perustamisesta tai yritystoiminnan kasvattamisesta.

Jaa sivu: