Töihin Finnveraan

Näiltä sivuilta löydät Finnveran avoimet työpaikat ja tietoa Finnverasta työnantajana.

Työ, josta olemme ylpeitä

Finnveran vahvuus syntyy ihmisistä. Meillä työskentelee yli 350 huippuammattilaista yritysrahoituksen ja sen neuvonnan sekä liiketoimintamme kehittämisen ja tuen parissa 15 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toteutamme tehtäväämme vastuullisesti. 

Kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Tästä menestyksestä hyötyy koko yhteiskunta. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Finnveraa.

Avoimet tehtävämme

Julkaisemme alla kaikki avoimet tehtävämme. Seuraathan näitä sivuja ja somekanaviamme.

Meillä ei juuri nyt ole avoimia tehtäviä.

Töissä Finnverassa

Tämän tarjoamme sinulle

Meillä työskentelee ja kehittyy osaajia, jotka jakavat tietoa ja auttavat toisiaan – tämän osoittaa myös henkilöstötyytyväisyyskyselymme. Meillä on tahtoa uudistua ja löydämme ratkaisut. Tuemme työntekijöidemme arjen sujuvuutta tarjoamalla joustoa työn tekemisen tapoihin.

 

Nainen ja mies keskustelemassa

Arvojen mukaisesti toimistolla ja etänä

Arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Kehitämme tietoisesti organisaatiokulttuuria ja johtamista mm. selvittämällä työntekijäkokemusta kaksi kertaa vuodessa.

Arvostamme osaamistasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Hybridityö tarjoaakin finnveralaisille mahdollisuuden työskennellä joustavasti toimistolla ja etänä. 

""

Palkitsemme työstäsi reilusti

Käytössämme on tehtävien Hay-vaativuusarviointijärjestelmä, ja palkan kehitystä verrataan rahoitusalan ansiokehitykseen. Meillä on mahdollisuus henkilökohtaiseen kannustepalkkioon erinomaisesta onnistumisesta omassa tehtävässäsi.

Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, lounas- ja puhelinedun sekä vuosittain tuntuvan summan Virike-rahaa. Myös Kultsi-henkilöstökerho tukee yhteistä liikunta- ja kulttuuritoimintaamme. 

""

Kehity urallasi haluamaasi suuntaan 

Pitkäjänteisellä osaamisen johtamisella ja kehittämisellä varmistamme, että meillä on sellaista osaamista, jota Finnvera tavoitteidensa toteuttamiseksi tarvitsee ja joka turvaa henkilöstön hyvinvointia.

Koulutukset, projektit, hybriditoimenkuvat, uraohjaus ja sisäinen työkierto tarjoavat sinulle laajasti kehitysmahdollisuuksia. Sinulla on mahdollista saada vuosittain 10 palkallista opintopäivää lisätutkinnon suorittamiseen.