Ostajan rahoitus

Tarjouskilpailussa pärjääminen on usein monen asian summa. Kun asiakkaasi pyytää myös rahoitusta, voit kääntää sen kilpailueduksesi.

Tee asiakkaasi rahoittamisesta kilpailuetusi

Kun asiakkaasi pyytää myös rahoitusta, voit kääntää sen kilpailueduksesi. Me Finnverassa voimme olla jakamassa riskiä myöntämällä pankillesi ostajaluottotakuun tai vekselitakuun. Se voi olla se pieni ratkaiseva tekijä tarjouskilpailussa.

Pk-yrityksen vientikauppojen rahoitus

Maksutavat, riskeiltä suojautuminen ja rahoitustarpeet nivoutuvat vientikaupassa yhdeksi kokonaisuudeksi, josta kannattaa keskustella hyvissä ajoin ennen tarjouksen tekemistä sekä oman pankin että Finnveran kanssa.

Maaluokitukset

Seuraamme tiiviisti maailman tapahtumia, joilla voi olla vaikutusta yrityksesi liiketoimintaan ja vientikauppojen riskeihin. Tämän sivun karttasovelluksen ja haun avulla voit etsiä tietoja Finnveran maaluokituksesta ja maapolitiikasta.

Viennin rahoituksen hakeminen

Voit tehdä rahoitushakemuksen turvallisesti ja helposti sähköisessä asiointipalvelussamme.

Soveltuvat rahoitusratkaisut

Ostajaluottotakuu

Ostajaluottotakuu on vakuus luotonantajalle ulkomaisesta ostajasta, ostajan pankista tai ostajan maasta aiheutuvien luottoriskien varalta.

Vekselitakuu

Vekselitakuu suojaa pankkia luottoriskeiltä vekselirahoituksessa. Takuu mahdollistaa pankkirahoituksen vientikauppaan, jossa luottoasiakirjana on vekseli.

Vientiluotto

Vientiluottoa hyödyntämällä suomalainen viejä voi tarjota ulkomaiselle ostajalle pitkäaikaista rahoitusta OECD-ehtoihin perustuen.