Content Section

Kasvulaina

Finnvera voi myöntää kasvulainaa pk-yritysten ja tietyin edellytyksin myös näitä suurempien yritysten merkittävien kasvu- tai kansainvälistymishankkeiden ja yritysjärjestelyjen rahoitukseen.

Kasvulainalla vauhtia kasvuun ja kansainvälistymiseen

Kasvulaina on vieraan pääoman ehtoinen välirahoitustuote, jonka etusija ja muut ehdot neuvotellaan yhdessä hankkeeseen senioriehtoista rahoitusta myöntävien rahoittajien kanssa.

Hankkeiden kannattavuus ja rahoituskelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti yhdessä muiden rahoittajien kanssa.

Millaiselle yritykselle kasvulaina sopii

Kasvulainaa voidaan myöntää yli kolme vuotta toimineiden pk-yritysten ja tietyin edellytyksin myös näitä suurempien yritysten merkittävien kasvu- tai kansainvälistymishankkeiden ja yritysjärjestelyjen rahoitukseen. Rahoitettaessa holding-yhtiötä (NewCo), joka ostaa toimivan yhtiön, edellytetään, että ostettava yhtiö on toiminut vähintään kolmen vuoden ajan.

Kasvulainan ehdot

Lisätietoja kasvulainasta

Haluatko keskustella lisää kasvulainasta ennen rahoituksen hakemista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.

Toimitusjohtaja Sami Mäki, tuotantojohtaja Frans Rantapere ja myyntijohtaja Antti Koivusalo

Yritystarina: Kasvulaina ratkaisi miljoonakaupan

Yrityskaupasta selviää harvoin ilman ulkopuolisen rahoittajan apua. Varsinkin, jos kauppasumma on miljoonia euroja. Finnveran myöntämällä kasvulainalla oli ratkaiseva vaikutus siihen, että metalliteollisuuden yritys Laserkeskus siirtyi uusille omistajille.

Jaa sivu: