Tietosuoja

Henkilötietojen luottamuksellinen ja tarkoituksenmukainen käsittely on Finnveralle tärkeää.

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Asiakastietojen osalta toimimme valtion erityisrahoitusyhtiöstä annetun lain (443/1998) 5 §:n salassapitovelvoitteen mukaisesti. Verkkosivustomme voivat sisältää linkkejä muiden yhtiöiden sivuille tai palveluihin, joilla on Finnverasta erilliset, omat tietosuojakäytäntönsä. Tällaisissa tilanteissa suosittelemme tutustumaan kyseessä olevien kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin.

Yksittäisten palveluiden, tuotteiden, sivustojen ja sovellusten yhteydessä voi olla esitettynä lisätietoja tietosuojasta. Näissä tapauksissa annetut lisätiedot ovat ensisijaisia suhteessa tähän tekstiin.

Tietosuojakäytäntömme voivat muuttua kehittäessämme palveluja tai lainsäädännön muuttuessa. Ajantasaiset tiedot käytännöistämme löydät tältä sivustolta.

Finnverassa käsitellään henkilötietoja useista syistä. Tässä selosteessa viittaamme ”Sinulla” asiakkaisiin, potentiaalisiin asiakkaisiin tai muihin asianomaisiin osapuoliin, kuten tosiasiallisiin edunsaajiin, valtuutettuihin edustajiin ja yrityksen vastuuhenkilöihin.

Tämä tietosuojaseloste sisältää seuraavat osa-alueet

Miten tähän selosteeseen tehdään muutoksia

Parannamme ja kehitämme palveluitamme, tuotteitamme ja verkkosivustojamme jatkuvasti, joten tietosuojaselosteisiin saatetaan ajoittain tehdä muutoksia.

Finnvera ei rajoita tietosuojaselosteessa kuvattuja tai soveltuvien tietosuojalakien mukaisia oikeuksiasi niillä lainkäyttöalueilla, joissa Finnvera toimii. Jos tietosuojaselosteeseen tehdään merkittäviä muutoksia, annamme siitä selkeän ilmoituksen silloin, kun sovellettava laki niin edellyttää. Lue tietosuojaseloste aika ajoin, jotta saat ajantasaista tietoa mahdollisista muutoksista.

Yhteydenotto Finnveraan tai tietosuojaviranomaiseen

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteesta, voit ottaa yhteyttä Finnveran tietosuojavastaavaan sähköpostitse osoitteeseen tietosuojavastaava(at)finnvera.fi. Vaihtoehtoisesti voit olla tietosuoja-asioissa yhteydessä kansalliseen tietosuojaviranomaiseen. Tietosuojaviranomainen ottaa vastaan myös tietosuojaa koskevia kanteluja.

Rekisteröidyn omien tietojen tarkastuspyyntö tulee tehdä sähköisen asioinnin Viestit-toiminnon kautta aiheotsikolla Muu. Voit kirjautua asiointipalveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Jaa sivu: