Laskutus

Sähköinen laskutus nopeuttaa ja tehostaa prosessia, ja tuo näin hyötyä molemmille osapuolille. Tältä sivulta löydät ohjeita laskutukseen.

Finnveran toimittamat laskut

Finnveralta voit saada laskun e-laskuna, verkkolaskuna tai paperilaskuna. 

  • E-laskun voit tilata verkkopankissasi asiakasnumerosi perusteella. Löydät asiakasnumerosi laskun oikeasta yläreunasta. Huomioi, että e-laskutilausta ei voi tehdä rahoitus- tai päätösnumeron perusteella.
  • Verkkolaskun saat yrityksellesi automaattisesti, jos sinulla on OVT-tunnuksellinen verkkolaskuosoite ja tietosi ovat ajan tasalla TIEKEn (www.verkkolaskuosoite.fi) rekisterissä. Jos yrityksesi verkkolaskuosoite on IBAN- ja TE-tunnuksellinen, salainen tai yritykselläsi on käytössä useita verkkolaskuosoitteen tarkenteita, voit ilmoittaa meille käytössä olevan osoitteen viestillä sähköisessä asioinnissamme.
  • Paperilaskua varten ilmoitathan meille ajantasaisen osoitteesi viestillä sähköisessä asioinnissamme.

Finnveran paperilaskuja jakavat Posti Oyj sekä Jakeluyhtiö Suomi Oy.

  • Tunnistat Postin jakeleman kuoren seuraavasti: Postin tunnus yrityskirjeissä on Posti Oy ja PRIORITY, ECONOMY tai POSTI GREEN ja kirjekuoren ikkunasta näkyy viivakoodi.
  • Tunnistat Jakeluyhtiö Suomen jakeleman kuoren seuraavasti: kirjeissä on QR-koodi ja alueellisen jakeluyrityksen 3–5 merkkiä pitkä tunnus.

Jos olet saanut sinulle kuulumattoman kirjeen Finnveralta:

  • Jos kirjeen on jakanut Posti, voit kirjoittaa lähetyksen päälle ”jaettu väärin” ja palauttaa sen lähimpään Postin kirjelaatikkoon.
  • Jos kirjeen on jakanut Jakeluyhtiö Suomi (JYS), ota yhteyttä JYS:n asiakaspalveluun saadaksesi palautuskirjekuoren, jossa voit maksuttomasti lähettää kirjeen takaisin JYS:lle. Katso ohjeet palautuskuoren saamiseksi Jakeluyhtiö Suomen verkkosivuilta

Katso kysymyksiä ja vastauksia laskutuksesta ja uutisemme aiheesta.

Yhteydenotot

Finnveran verkkolaskuosoite

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus 003714843324
OpusCapita Solutions Oy välittäjätunnus E204503
Y-tunnus 1484332-4
ALV-numero = VAT ID FI14843324

Paperilaskutuksen postiosoite

Finnvera Oyj
Ostoreskontra
PL 1127
70111 KUOPIO

Jaa sivu: