Onko vientisi vakuutettu ja riskit hallinnassa?

Finnvera & Allianz Trade, Atradius, Coface ja Tryg Garanti järjestävät yhdessä vientiyrityksille suunnatun webinaarin vientisaatavien vakuuttamisen hyödyistä. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Ilmoittaudu webinaariin: Kilpailuetua vientisaatavien vakuuttamisesta ke 17.4.2024 klo 9.00–10.15

Nukutko yösi hyvin, onko vientisi vakuutettu ja luottoriskit hallinnassa? Mitä vientisaatavien vakuuttamisella tarkoitetaan ja mitkä ovat sen mukanaan tuomat hyödyt vientiä harjoittavalle yritykselle? Miten Finnvera täydentää yksityistä luottovakuutusta? 

Tervetuloa webinaariin, jossa käsitellään vientisaatavien vakuuttamista. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu suoraa vientiä harjoittaville tai vientiä aloitteleville yrityksille. Tietoiskun järjestää Finnvera yhteistyössä Suomessa toimivien luottovakuuttajien Allianz Trade, Atradius, Coface ja Tryg Garantin kanssa. 

Kuulet mm. näistä tärkeistä teemoista: 

  • Miten luottovakuutusta käytetään kilpailijamaissa? 
  • Luottovakuutus pähkinänkuoressa
  • Case-esimerkkejä toimialoittain
  • Mitä hyötyä on luottovakuuttamisesta? 
  • Luottovakuuttajat Suomessa esittäytyvät
  • Finnveran täydentävä rooli 

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Kysymyksiä voi lähettää myös ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen.

Ilmoittaudu 15.4. klo 12 mennessä alla olevasta linkistä! 

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin sähköpostiin hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. 

Tilaisuus toteutetaan Teams-sovelluksella ja osallistuminen onnistuu Chrome- ja Edge-selainten kautta ilman sovelluksen asentamista. Tilaisuus tallennetaan ja jaetaan ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Finnvera, Allianz Trade, Atradius, Coface ja Tryg Garanti