Etsi Finnverasta
Edellinen sivu

Kun käyttöpääoman tarve kasvaa

Käyttöpääoman tarve voi kasvaa esimerkiksi myyntisaatavien tai varaston kasvun takia. Voimme osallistua käyttöpääoman rahoitukseen lainoin tai takauksin. Rahoituksen suuruudesta riippuen teemme sen yksin tai yhdessä muiden rahoittajien kanssa.

 • Kasvuyrityksen rahoitussuunnittelu

  Kasvavalle yritykselle rahoituksen etukäteissuunnittelu on työkalu riskien arvioimiseen. Kun riskejä voidaan mitata, voidaan niitä myös hallita paremmin.

  Katso lisää
 • Rahoituksen hakeminen kasvuun

  Voit tehdä rahoitushakemuksen turvallisesti ja helposti sähköisessä asiointipalvelussamme. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai Katso-organisaatiotunnisteella.

  Katso lisää
 • Rahoituksen hinta

  Finnvera perii tarjoamastaan lainarahoituksesta korkoa (viitekorko + marginaali) ja takauksista takausprovisiota. Näiden lisäksi veloitetaan myönnetystä rahoituksesta toimitusmaksu.

  Katso lisää
 • Lainan takaisinmaksu

  Lainan takaisinmaksu tapahtuu sopimukseen kirjatun lyhennyssuunnitelman mukaisesti. Pienten hankkeiden rahoituksessa laina-aika on yleensä 1+4 vuotta.

  Katso lisää

Soveltuvat tuotteet

 • Alkutakaus

  Finnveran alkutakaus auttaa uusia pk-yrityksiä saamaan rahoitusta pankista erilaisiin investointi- ja käyttöpääomatarpeisiin.

  Tutustu
 • Finnvera-takaus

  Finnvera-takaus on tarkoitettu vakuudeksi erilaisiin pk-yritysten kotimaisiin rahoitustarpeisiin kuten investointeihin ja/tai käyttöpääomaan sekä liiketoiminta- tai yrityskauppojen vaatimaan rahoitukseen. Se sopii pk-yrityksille sekä erityisin perustein myös suuryrityksille.

  Tutustu
 • Finnvera-laina

  Finnvera-laina (Investointi- ja käyttöpääomalaina) on tarkoitettu pk-yrityksille kotimaisten rakennus-, kone- ja laiteinvestointien, energia- ja ympäristöhankkeiden, käyttöpääomatarpeiden sekä erilaisten omistusjärjestelyjen rahoittamiseen. Lainan vähimmäismäärä on 30 000 euroa.

  Tutustu
Puhelinvaihde

029 460 11 (ark. 8.00-16.15)


Rahoitusneuvonta

029 460 2580 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Muu asiointi

029 460 2790 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Helsingin-pääkonttori

Porkkalankatu 1

PL 1010, 00101 Helsinki


Kuopion-pääkonttori

Kallanranta 11

PL 1127, 70111 Kuopio


Katso kaikki yhteystiedot