Etsi Finnverasta
Edellinen sivu

Rajoittaako riittämätön pääoma yrityksesi kasvua?

Sinulla on suunta selvillä. Yrityksesi on kasvu-uralla, ja haluat toteuttaa harkittua ja kannattavaa kasvusuunnitelmaasi. Finnvera voi osallistua yrityksesi rahoitukseen yhdessä pankkisi kanssa. Täydennämme pankin rahoitusta lainoilla ja tarjoamme yrityksesi puolesta vakuuden pankin lainalle.

 • Kasvuyrityksen rahoitussuunnittelu

  Kasvavalle yritykselle rahoituksen etukäteissuunnittelu on työkalu riskien arvioimiseen. Kun riskejä voidaan mitata, voidaan niitä myös hallita paremmin.

  Katso lisää
 • Rahoituksen hakeminen kasvuun

  Voit tehdä rahoitushakemuksen turvallisesti ja helposti sähköisessä asiointipalvelussamme. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai Katso-organisaatiotunnisteella.

  Katso lisää
 • Rahoituksen hinta

  Finnvera perii tarjoamastaan lainarahoituksesta korkoa (viitekorko + marginaali) ja takauksista takausprovisiota. Näiden lisäksi veloitetaan myönnetystä rahoituksesta toimitusmaksu.

  Katso lisää
 • Lainan takaisinmaksu

  Lainan takaisinmaksu tapahtuu sopimukseen kirjatun lyhennyssuunnitelman mukaisesti. Pienten hankkeiden rahoituksessa laina-aika on yleensä 1+4 vuotta.

  Katso lisää

Soveltuvat tuotteet

 • Finnvera-laina

  Finnvera-laina (Investointi- ja käyttöpääomalaina) on tarkoitettu pk-yrityksille kotimaisten rakennus-, kone- ja laiteinvestointien, energia- ja ympäristöhankkeiden, käyttöpääomatarpeiden sekä erilaisten omistusjärjestelyjen rahoittamiseen. Lainan vähimmäismäärä on 30 000 euroa.

  Tutustu
 • Finnvera-takaus

  Finnvera-takaus on tarkoitettu vakuudeksi erilaisiin pk-yritysten kotimaisiin rahoitustarpeisiin kuten investointeihin ja/tai käyttöpääomaan sekä liiketoiminta- tai yrityskauppojen vaatimaan rahoitukseen. Se sopii pk-yrityksille sekä erityisin perustein myös suuryrityksille.

  Tutustu
 • Alkutakaus

  Finnveran alkutakaus auttaa uusia pk-yrityksiä saamaan rahoitusta pankista erilaisiin investointi- ja käyttöpääomatarpeisiin.

  Tutustu
 • Kasvulaina

  Finnvera voi myöntää kasvulainaa pk- ja midcap-yritysten merkittävien kasvu- tai kansainvälistymishankkeiden ja yritysjärjestelyjen rahoitukseen.

  Tutustu
Puhelinvaihde

029 460 11 (ark. 8.00-16.15)


Rahoitusneuvonta

029 460 2580 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Muu asiointi

029 460 2790 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Helsingin-pääkonttori

Porkkalankatu 1

PL 1010, 00101 Helsinki


Kuopion-pääkonttori

Kallanranta 11

PL 1127, 70111 Kuopio


Katso kaikki yhteystiedot