Liiketoiminta ulkomailla

Go West - or East…

Mikä tahansa kansainvälistyvän liiketoimintasi kasvusuunta onkaan, ota meidät kumppaniksi. Tarjoamme rahoitusta ja asiantuntemusta yrityksesi erilaisiin rahoitustarpeisiin. Kuten esimerkiksi lainoja ja takauksia kattamaan viennistä koituvaa käyttöpääoman tarvetta.

Kasvuyrityksen rahoitussuunnittelu

Kasvavalle yritykselle rahoituksen etukäteissuunnittelu on työkalu riskien arvioimiseen. Kun riskejä voidaan mitata, voidaan niitä myös hallita paremmin.

Rahoituksen hakeminen kasvuun

Kasvuyritykselle on usein luontevinta hakea rahoitusta omasta pankista. Jos yritykseltäsi puuttuu pankin edellyttämiä vakuuksia, Finnveran pk-takaus voi olla ratkaisu pankkirahoituksen järjestymiseen.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu sopimukseen kirjatun lyhennyssuunnitelman mukaisesti.

Rahoituksen hinta

Finnvera perii tarjoamastaan lainarahoituksesta korkoa (viitekorko + marginaali) ja takauksista takausprovisiota. Näiden lisäksi veloitetaan myönnetystä rahoituksesta toimitusmaksu.

Soveltuvat tuotteet

Kansainvälistymislaina

Kansainvälistymislaina on tarkoitettu suomalaisen pk-yrityksen ulkomailla tapahtuvan liiketoiminnan rahoittamiseen.

Kansainvälistymistakaus

Kansainvälistymistakaus on tarkoitettu suomalaisen pk-yrityksen ulkomailla tapahtuvan liiketoiminnan rahoittamisen vakuudeksi. Kansainvälistymistakaus voi olla enintään 80 % luoton tai muun rahoitussitoumuksen määrästä.