Content Section
Uutiset

Tee rahoitushakemus turvallisesti verkossa

Published date

Finnveran uudistunut sähköinen asiointipalvelu tarjoaa asiakkaille selkeän ja tehokkaan kanavan rahoituksen hakemiseen ja asiointiin Finnveran kanssa. Erityisesti pienrahoituksen hakeminen on nyt entistä jouhevampaa.

Sähköiseen asiointipalveluun siirrytään Finnveran verkkosivuilla olevasta Asioi sähköisesti -painikkeesta. Palveluun kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla, Katso-organisaatiotunnisteella tai HST-varmenteella.

Palvelun etusivun sisältö personoituu asiakkaan tilanteen mukaisesti. Mikäli asiakkaalla on palvelussa sähköisiä hakemuksia, liitteitä tai viestejä, ne näkyvät heti palveluun kirjautumisen jälkeen. Myös kaikki muut käytettävissä olevat sähköiset palvelut ovat tarjolla palvelun etusivulla.

Asiointipalveluun tehtyjen uudistusten tavoitteena on ollut helpottaa rahoituksen hakemista; hakijalle avautuu esivalinnassa täytettyjen tietojen perusteella juuri hänen rahoitustarpeeseensa soveltuva hakemuspohja. Finnveran asiakkaan hakiessa lisärahoitusta täytetään hakemukseen vain yrityksen perustiedot, mahdolliset muuttuneet tiedot ja tieto siitä, mihin tarkoitukseen rahoitusta haetaan.

Käytettävyyttä helpottavat yleisohjeiden ohella kenttäkohtaiset ohjeet, jotka saa esiin kysymysmerkkipainikkeita klikkaamalla. Palvelussa on myös mahdollista katsella mallihakemuksia.

Finnvera toivoo, että uudistettu sähköinen asiointipalvelu tarjoaa sekä nykyisille että uusille asiakkaille entistäkin tehokkaamman kanavan Finnveran palvelutarjontaan.

Jaa sivu: