Content Section
Uutiset

Finnveran uudistunut asiointipalvelu pankeille ja rahoituslaitoksille käyttöön keskiviikkona 22.5.2024

Uudistuneen asiointipalvelun etusivu opastaa asioimaan oikean palvelun puolelle. Rahoittajan palvelupolku pyritään pitämään mahdollisimman eheänä uudistamisen aikana. Palvelupolku määräytyy lähetetyn hakemuksen mukaisesti.
Published date

Finnveran pankeille ja rahoituslaitoksille tarkoitettu asiointipalvelu otetaan käyttöön uudistuneella asiointialustalla keskiviikkona 22.5.2024. Uudistus ei vaikuta palveluun kirjautumiseen, vaan palvelussa ovat jatkossakin käytössä samat rahoittajien henkilökohtaiset tunnukset kuin vanhassakin palvelussa.

Huomioitavaa uudistuksessa

  • Nykyisessä palvelussa tehdyt hakemusluonnokset eivät siirry uuteen asiointipalveluun, vaan ne tulee viimeistellä ja lähettää tiistaihin 21.5. klo 15 mennessä.
  • Takaus- ja muutoshakemusten tekeminen sekä viestin lähettäminen siirtyvät uudistuneeseen palveluun keskiviikkona 22.5.
  • Ennen 22.5.2024 tehdyt hakemukset sekä niihin liittyvät päätökset ja asiakirjat löytyvät vanhan asiointipalvelun puolelta. Ne eivät siirry uudistuneeseen palveluun. Myös vastauksen Finnveralle lähettämääsi viestiin löydät sen asiointipalvelun puolelta, jossa viesti on lähetetty.
  • Vanha asiointipalvelu tulee poistumaan käytöstä syyskuun lopulla 2024. Huomaathan, että tämän jälkeen vanhaan asiointipalveluun ei pääse kirjautumaan, joten rahoittajan tulee tallentaa haluamansa asiakirjat itselleen ennen tätä. Myöskään vanhan palvelun viestihistoria ei siirry uudistuneeseen palveluun.
  • Remburssitakuun hakeminen ja siihen liittyvä viestinvaihto säilyvät edelleen vanhan asiointipalvelun puolella. Nämä siirtyvät uudistuneeseen palveluun arviolta alkuvuodesta 2025.

Asiointipalvelun käyttöliittymä ja ilme on uudistettu ja toivomme muutosten parantavan entisestään palvelumme käytettävyyttä ja asioinnin helppoutta. Uudistettu asiointipalvelu löytyy käyttöönoton jälkeen tuttuun tapaan rahoittajakumppaneillemme tarkoitetun Extra.finnvera.fi-sivuston kautta sekä suoraan osoitteesta https://online3.finnvera.fi/FinancerPortal/.

Lisätietoja uudistuksesta 

Ohjeita asiointipalvelun käyttöön ja asiointiin löytyy asiointipalvelun Ohjeita-osiosta ja rahoittajakumppaneillemme suunnatulta Rahoittajat Extranet -sivustolta. Myös asiakaspalvelumme auttaa Finnveran rahoitusmahdollisuuksiin sekä sähköisten hakemusten täyttämiseen ja sähköisiin asiointiin liittyvissä kysymyksissä.

Katso myös

Finnveran asiointipalvelun viejän palvelut uudistuvat keskiviikkona 22.5.2024

 

Jaa sivu: