Content Section
Uutiset

Finnveran asiakaspalvelu uudistuu

Published date

Uudistamme asiakaspalveluamme vastaamaan entistä paremmin eri asiakasryhmien tarpeisiin. Finnveran asiakaspalvelua uudistetaan keskittämällä osaamista ja järjestelemällä osa toiminnoista uudelleen. Tällä varmistamme entistä kohdennetumman ja nopeamman asiakaspalvelun.

Siirrämme osan aiemmin aluekonttoreissa käsitellyistä asioista palvelukeskukseen. Palvelukeskuksessa hoidamme pienyritysasiakkuuksia ja muun muassa erilaisia muutostilanteita asiakkaiden rahoituksessa. Palvelukeskuksen toiminnasta vastaa palvelukeskuspäällikkö Ritva Reittu.

Palvelemme myös kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä jatkossa yhdessä yksikössä. Näin voimme keskittää asiantuntijoiden osaamista ja pystymme vastaamaan entistä paremmin juuri näiden asiakkaiden rahoitustarpeisiin. Kasvu- ja kansainvälistymistiimiä johtaa rahoitusjohtaja Titta Mantila.

Finnveran toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta aluejako muuttuu. Syyskuun alusta alkaen Finnveran alueet ovat: Etelä-Suomi (aluejohtaja Markus Laakkonen), Sisä-Suomi (aluejohtaja Juha Ketola), Lounais-Suomi (aluejohtaja Seija Pelkonen), Kaakkois-Suomi (aluejohtaja Mirjam Sarkki), Savo-Karjala (aluejohtaja Hannu Puhakka), Pohjanmaa (aluejohtaja Kari Hytönen) ja Pohjois-Suomi (aluejohtaja Pauli Piilma).

Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa myös puhelinpalvelun ja sähköisen asioinnin kautta. Viennin rahoituksen asiakaspalvelu säilyy ennallaan.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Pauli Heikkilä, 029 460 2400

Finnveran alueet ja niihin kuuluvat toimipisteet 1.9.2014 alkaen:

Etelä-Suomi: Helsinki
Lounais-Suomi: Turku, Pori
Kaakkois-Suomi: Lahti, Mikkeli, Lappeenranta
Sisä-Suomi: Tampere, Jyväskylä
Pohjanmaa: Vaasa, Seinäjoki
Savo-Karjala: Joensuu, Kuopio
Pohjois-Suomi: Oulu, Kajaani, Rovaniemi

Jaa sivu: