Content Section

Optimal Performance

Joni Jaakkolan päivät täyttyvät verkkovalmennuksista ja venyvät usein iltaan

Yrittäjän päiväkirja: Kun kouluttaa tietotyöläisiä hyvinvoinnin parantamisesta, on panostettava päivittäin myös omaan jaksamiseensa. Hyvinvointialan yrittäjän, toimitusjohtaja Joni Jaakkolan päivät täyttyvät verkkovalmennuksista ja -luennoista ja venyvät usein myös iltaan – onneksi väliin mahtuvat myös päiväunet.
Toimitusjohtaja, hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola

5.30

Herään aamuisin hyvissä ajoin ennen muuta perhettä. Olen sillä tavoin onnekas, että voin nukkua niin pitkään kuin unta maistuu ja herätä ilman kelloa. Aamun kulutan rennosti mukavia asioita tehden, jotta päivä käynnistyy hyvällä fiiliksellä: lukemista, aamukahvia, tuhti aamupuuro lisukkeilla, Pokemon Go -peliä ja niin edelleen. 

7.45

Saatoin ekaluokkaa käyvän poikamme kouluun kävellen. Perään vietän yleensä vielä hetken omaa aikaa, joka tällä kertaa kului ulkona lenkkeillessä. Lenkki venähti, koska puolivälissä nauhoitin hyvinvointiin liittyviä ajatuksia videolle yrityksemme sosiaaliseen mediaan.

10.00

Suihkun jälkeen aloitin työt, jotka sisälsivät sähköposteihin vastailua ja tarjouspyyntöjen laatimista työhyvinvointivalmennuksiin. Suunnittelin myös kahden uuden verkkovalmennuksen sisältöä ja rakennetta sekä viimeistelin iltapäivän luennon esitysmateriaalia.

13.00

Tilasin lounaan kotiin lähellä olevasta ravintolasta. Ilmeisesti univajetta on päässyt kertymään, koska lounaan jälkeen maistui lyhyet päiväunet. Herättyäni kertasin tulevan luennon sisällön ja valmistelin esitysvälineet kahvin ääressä.

Aktiivinen tekeminen on mukavaa yhdessäoloa ja auttaa vaihtamaan vapaalle, eli kehon lisäksi myös korvienväli irtautuu työasioista. 

14.30

Esitin 90 minuutin verkkoluennon hyvinvoinnin parantamisesta tietotyötä tekevälle työyhteisölle. Luento oli jälkimmäinen kaksiosaisesta luentopaketista ja sisälsi teoriaa, käytännön työkaluja ja Q&A-osion ravinnosta, liikunnasta, palautumisesta ja onnistuneen elämäntaparemontin tekemisestä.

16.00

Luennon jälkeen söin välipalan, luin kirjaa ja lähetin muutaman seuraavaa työpäivää koskevan sähköpostin ja WhatsApp-viestin.

17.15

Lähdin poikani ja hänen kavereidensa kanssa läheiselle jalkapallokentälle pelaamaan. Aktiivinen tekeminen on mukavaa yhdessäoloa ja auttaa vaihtamaan vapaalle, eli kehon lisäksi myös korvienväli irtautuu työasioista. 

19.15

Pelailun jälkeen syötiin perheellä päivällinen ja suoritettiin iltatoimet.

21.15

Menin sänkyyn lukemaan kirjaa, viestittelin ystävien ja kollegoiden kanssa muutamasta lähipäivien suunnitelmasta.

21.55

Laitoin valot pois ja menin nukkumaan.

Jaa sivu: