Content Section
Uutiset

Vientikauppojen rahoitusta oppii tekemällä

Viennin rahoitusta on tarjolla, mutta osaatko hyödyntää kaikkia vaihtoehtoja? Finnveran Vientikaupan rahoitus -ohjelma tarjoaa tietoa ja käytännön työkaluja vientikauppojen rahoitukseen.

Ohjelma on suunnattu suomalaisille suoraa vientiä harjoittaville pk-yrityksille. Sen tavoitteena on tutustuttaa yrityksiä erilaisiin vientikauppojen rahoitusratkaisuihin. Ohjelma soveltuu myös suuremmille yrityksille, jotka tarvitsevat perustietoa vientikauppojen rahoituksesta.

– Pk-yritykset eivät aina tunne vientiin ja kansainvälistymiseen liittyviä rahoitus- ja maksuratkaisuja. Oikein valitut ratkaisut edistävät neuvotteluja, ja voivat olla ratkaiseva tekijä tarjouskilpailun voittamisessa. Ohjelmaamme osallistuneiden yritysten mielestä parasta antia ovat olleet konkreettisiin vientihankkeisiin saadut uudet ideat rahoitusratkaisuista, kertoo rahoituspäällikkö Erno Ihto Finnverasta.

Maksuton ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien kanssa. Ohjelmaan osallistuville yrityksille järjestetään yrityskohtainen Vientikaupan rahoitus -päivä yhteistyössä Finnveran ja yrityksen valitseman pankin kanssa. Osallistujille järjestetään myös vientikauppojen rahoitusta käsitteleviä ajankohtaisseminaareja.

Yritykset valitaan ohjelmaan hakemusten perusteella. Ohjelmaan valittavan yrityksen liiketoiminnan täytyy olla kannattavaa sekä ensimmäiset vientikaupat pitää olla tehty ja yrityksellä tulee olla halu edelleen kasvaa vientiä lisäämällä.

Hae mukaan syksyllä aloittavaan ryhmään 31.10.2014 mennessä!

Lue lisää vientikaupan rahoitus -ohjelman sivulta tai kysy lisää puhelinpalvelustamme 029 460 2580.