Content Section
Uutiset

Verkkosivumme on uudistunut

Published date

Finnvera.fi -verkkosivu on saanut uuden visuaalisen ilmeen, ja samalla myös sivuston rakenne on osittain muuttunut. Uudistusten tavoitteena on ollut tehdä sivustosta entistä käyttäjäystävällisempi sekä helpottaa oikean tiedon löytymistä.

Verkkosivut jakautuvat nyt neljään liiketoimintatilanteiden mukaisesti jaoteltuun osioon, joita ovat:

• Liiketoiminnan aloittaminen
• Kehittäminen ja kasvu
• Kansainvälistyminen
• Vienti

Näiden pääosioiden alla voit muun muassa lukea kyseiseen liiketoimintatilanteeseen liittyviä rahoitustarvekuvauksia sekä niiden kautta etsiä ratkaisua omaan rahoitustilanteeseesi. Lisäksi voit tutustua vastaavasta liiketoiminnan vaiheesta kertoviin yritystarinoihin sekä halutessasi siirtyä Finnveran sähköiseen asiointipalveluun täyttämään rahoitushakemusta.

Mikäli haluat tutustua Finnveran koko tuotevalikoimaan tai etsit tietoa tietystä rahoitustuotteesta, pääset tuotetietoihin nopeasti käsiksi etusivulla olevien linkkien - Lainat, Takaukset, Vientitakuut - kautta. Etusivun yläreunasta löydät tiesi myös mm. Finnveran yritysesittelyyn, yhteystietoihin sekä palautelomakkeelle.

Toivottavasti uudistuneet sivut palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja löydät sivuilta oikeat ratkaisut ja tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Jaa sivu: