Content Section
Nyheter

Vår webbplats har förnyats

Published date

Webbplatsen finnvera.fi har fått ett nytt utseende, och samtidigt har även webbplatsens struktur delvis förnyats. Syftet med förnyelsen är bland annat att göra webbplatsen mer användarvänlig och att göra det lättare att hitta den information man söker.

Webbplatsen är numera indelad i fyra avsnitt utifrån skedet i affärsverksamheten. Dessa är:

• Etablering av verksamhet
• Utveckling och tillväxt
• Internationalisering
• Export

Under dessa huvudavsnitt kan du bland annat läsa beskrivningar av finansieringsbehovet i det aktuella skedet av affärsverksamheten och söka lösningar för din egen finansieringssituation via dessa. Dessutom kan du vid behov gå till Finnveras Onlinetjänst och fylla i en finansieringsansökan.

Om du vill ta del av Finnveras hela produktsortiment eller söker information om en viss finansieringsprodukt går du enkelt till produktuppgifterna via länkarna Lån, Borgen och Exportgarantier på förstasidan. Upptill på förstasidan hittar du även länkar till bl.a. Finnveras företagspresentation och kontaktuppgifter.

Vi hoppas att den förnyade webbplatsen ger dig bästa möjliga service och att du hittar lämpliga lösningar och den information du söker både snabbt och enkelt.

Dela sidan: