Content Section
Uutiset

Kasvu Open tekee yritysten kasvu-unelmista mahdollisia

Published date

Valtakunnallinen Kasvu Open 2015 -yrityskilpailu on avattu. Se tarjoaa yrityksille maksutonta tukea ja valmennusta kasvun ja uudistumisen edistämiseen.

Kasvu Open on tehokas kasvun sparrausprosessi, jossa yritykset kehittävät toimintaansa ja liikeideaansa henkilökohtaisesti asiantuntijoiden kanssa. Vuonna 2015 kasvua sparrataan yli 20 alueellisella tai toimialakohtaisella Kasvupolulla. Yhteensä 455 yritystä pääsee mukaan sparraukseen, ja näistä 80 valitaan lokakuun 22.–23. päivien Kasvu Open -finaaliin.

”Finnvera oli myös viime vuonna mukana sparraajana ja yhteistyökumppanina. Yrityksiltä saadun palautteen perusteella Kasvu Open tarjoaa konkreettisia eväitä kasvuun. Harvoin on mahdollista päästä testaamaan omaa ideaa näinkin monipuolisen asiantuntijajoukon edessä. Toisaalta mahtava tilaisuus myös meille finnveralaisille päästä lähelle suomalaisia kasvuyrityksiä”, kertoo Finnveran rahoitusjohtaja Titta Mantila.

Haku Start up- ja Start again -sarjoihin on avoinna 30.6. saakka Kasvu Openin verkkosivuilla. Start again -sarja on tarkoitettu uudistumista tavoitteleville yrityksille. Yritysten tukena on yhteensä 910 liiketoiminnan eri osa-alueiden asiantuntijaa talkoovoimin.

”Tarjolla on kattava paketti niin liiketoiminta- kuin rahoitusosaamista, ja tavoitteena juuri sinun yrityksesi menestys”, Titta Mantila kannustaa.

Finnvera on mukana Kasvu Open -kilpailussa pääyhteistyökumppanina yhdessä Nordean ja Soneran kanssa.

Lisätietoja: Uljas Valkeinen, Kasvu Open johtaja, p. 050 568 8555

http://www.kasvuopen.fi

http://www.kasvuopen.fi/osallistu

Jaa sivu: