Content Section
Nyheter

Kasvu Open förverkligar företagens tillväxtdrömmar

Published date

Den riksomfattande företagstävlingen Kasvu Open 2015 har inletts. Tävlingen ger företagen kostnadsfritt stöd och träning för att främja tillväxt och förnyelse.

Kasvu Open är en effektiv process som är inriktad på tillväxt. Företagen som deltar utvecklar sin verksamhet och sin affärsidé personligen tillsammans med experter. År 2015 främjas tillväxten med över 20 regionala eller branschspecifika Tillväxtvägar. Sammanlagt 455 företag kan delta i processen och 80 av dessa väljs ut till Kasvu Open-finalen som går av stapeln den 22–23 oktober.

"Finnvera var även i fjol med i rollen som företagssparrare och samarbetspartner. Utgående från den respons som företagen gett ger Kasvu Open konkreta verktyg för tillväxt. Det är sällan man kan testa sin idé för en så här mångsidig grupp experter.  Å andra sidan är det också ett ypperligt tillfälle för oss på Finnvera att bekanta oss med finländska tillväxtföretag", berättar Finnveras finansieringsdirektör Titta Mantila.

Ansökningstiden till Start up- och Start again-serierna pågår fram till den 30 juni på Kasvu Opens webbplats. Start again-serien är avsedd för företag som vill förnya sig. Företagen får stöd av sammanlagt 910 experter inom olika delar av affärsverksamheten. Experterna är med frivilligt utan betalning.

"Ett omfattande paket av både affärsverksamhets- och finansieringskunnande står till förfogande och målet är att just ditt företag ska bli framgångsrikt", säger Titta Mantila.

Finnvera är huvudsamarbetspartner i Kasvu Open-tävlingen tillsammans med Nordea och Sonera.

Ytterligare information: Uljas Valkeinen, direktör för Kasvu Open, tfn 050 568 8555

http://www.kasvuopen.fi

http://www.kasvuopen.fi/osallistu

Dela sidan: