Etsi Finnverasta

Uutiset

Edellinen sivu

Finnvera mukaan Montrealin ryhmään

03.07.2014

Finnverasta on tullut Montrealin ryhmän jäsen. Ryhmä on mikro- ja pk-yrityksiin keskittyvien valtiollisten kehityspankkien maailmanlaajuinen foorumi.

Montrealin ryhmään (The Montreal Group) kuuluu kahdeksan jäsentä kahdeksasta eri maasta eri puolilta maailmaa: Kanadasta, Brasiliasta, Ranskasta, Kiinasta, Meksikosta, Intiasta, Venäjältä ja Suomesta. Ryhmän nimi juontaa juurensa Kanadan Montrealista eli kaupungista, jossa ryhmä perustettiin vuonna 2012.

Montrealin ryhmän tavoitteena on edistää kansainvälistä yhteistyötä ja verkostoitumista sekä jakaa jäsenten keskuudessa hyviä käytäntöjä ja tietoa. Ryhmä on puolueeton maailmanlaajuinen foorumi, jossa jäsenet voivat oppia toisiltaan ja vaihtaa keskenään tietoa ja kokemuksia. Vuosina 2014–2015 jäsenet keskittyvät kolmeen aihealueeseen: luottosalkun riskienhallintaan, ympäristörahoitukseen ja lainatakauksiin.

”Uskomme, että Finnvera voi tuoda Montrealin ryhmän keskusteluihin pohjoismaisen näkökulman ja antaa oman panoksensa pk-yritysten rahoittamisen kehittämiseen. Jäsenyys on Finnveralle myös oiva mahdollisuus verkostoitua, arvioida toimintaansa suhteessa muihin ja saada tietoa pk-yritysten rahoittamisen maailmanlaajuisista trendeistä, jotta voisimme edistää entistä paremmin suomalaisia pk-yrityksiä, jotka hakevat kasvua kansainvälisiltä markkinoilta”, sanoo Finnveran liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo. Paloheimo valittiin Montrealin ryhmän hallitukseen ryhmän viimeisimmässä vuosikokouksessa, joka pidettiin huhtikuussa 2014 Rio de Janeirossa.

”Finnvera on monipuolinen rahoitusyhtiö, jonka liiketoimintamalli tunnetaan maailmalla hyvin. Finnveran osallistuminen ryhmän toimintaan on meille suuri etu, ja voimme oppia Finnveralta paljon”, toteaa Montrealin ryhmän puheenjohtaja Michel Bergeron.

”Voin vakuuttaa, että kaikki jäsenet olivat Rion vuosikokouksessa hyvin iloisia Finnveran jäsenyyden vahvistamisesta”, lisää Montrealin ryhmän pääsihteeri Sandra D. Péloquin.

Lisätietoa Montrealin ryhmästä: www.themontrealgroup.org/en/home.html

Finnveran edustajat yhdessä Montrealin ryhmän johdon kanssa Rio de Janeirossa pidetyssä vuosikokouksessa: vasemmalta lukien Finnveran Erno Ihto ja Eeva-Maija Pietikäinen, Montrealin ryhmän pääsihteeri Sandra D. Péloquin, Finnveran Annamarja Paloheimo ja Montrealin ryhmän hallituksen puheenjohtaja Michel Bergeron.

Puhelinvaihde

029 460 11 (ark. 8.00-16.15)


Rahoitusneuvonta

029 460 2580 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Muu asiointi

029 460 2790 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Helsingin-pääkonttori

Porkkalankatu 1

PL 1010, 00101 Helsinki


Kuopion-pääkonttori

Kallanranta 11

PL 1127, 70111 Kuopio


Katso kaikki yhteystiedot