Content Section
Uutiset

Finnvera ja Team Finland Alihankinta-messuilla 16.–18.9.

Published date

Finnvera on mukana Team Finland -yhteistyössä Tampereen Alihankinta-messuilla 16.–18.9.

Yhteisosastollamme C422 on päivittäin mielenkiintoista ohjelmaa: tietoiskuja palveluistamme, kiinnostavista markkina-alueista (Norja, Saksa, Venäjä, Puola) ja liiketoimintamahdollisuuksista, kansainvälistymisen rahoitusvaihtoehdoista, kilpailija- ja markkinaseurannasta ja muotoilun merkityksestä.

"Uudistuvan teollisuuden markkinat ja Team Finland -palvelut" -seminaari tähtien salissa keskiviikkona 17.9.2014

Miten yrityksesi voi hyödyntää Team Finland -palveluja? Tähtien salin lavalla keskiviikkona 17.9. klo 11.15 -12.40 Vahterus Oy:n ja BMH Technology Oy:n edustajat jakavat kokemuksiaan Team Finland -verkoston tarjoamien palveluiden hyödyntämisestä. Finpron toimitusjohtaja Markus Suomi innostaa suomalaisia yrityksiä tarttumaan kansainvälisillä markkinoilla avautuviin liiketoimintamahdollisuuksiin ja Tekesin pääjohtaja Pekka Soini nostaa esille digitaalisuuden merkityksen teollisuuden uudistajana. Seminaarin avaa Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka.

Juontajana toimittaja Tuomas Enbuske. Seminaariin on vapaa pääsy.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.alihankinta.fi

Team Finland -toimijoista Alihankinta-messuilla ovat mukana ELY-keskus, Enterprise Europe Network, Finnfund, Finnpartnership, Finnvera, Finpro, Patentti- ja rekisterihallitus, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari, Suomalais-venäläinen kauppakamari, Tekes, työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoasiainministeriö ja Yritys-Suomi.

Jaa sivu: