Content Section
Wärtsilä Finland Oy

Generaattorikoneikko, lisälaitteita ja palveluja voimalaitokseen Indonesiassa


Generaattorikoneikon, lisälaitteiden ja niihin liittyvien palveluiden toimitusta ja asennusta Flexicycle-voimalaitokseen, joka rakennetaan Lombokiin, West Nusa Tenggaraan, Indonesiaan.
generaattorikoneikko lisalaitteita ja palveluja voimalaitokseen indonesiassa

West Nusa Tenggaraan on rakenteilla 135 megawatin kaasukäyttöinen Flexicycle-moottorivoimalaitos, johon Wärtsilä on toimittanut generaattorikoneiston, lisälaitteiden ja niihin liittyvien palveluiden toimituksia ja asennuksia. Finnvera on mukana voimalaitoksen rahoituksessa 74,3 miljoonalla eurolla.

Ympäristö- ja sosiaalisia tietoja hankkeesta: Finnveran hankearvio koski uutta kaasukäyttöistä moottorivoimalaitosta. Tärkeimmät näkökohdat Finnveran tekemässä ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten hankearviossa olivat maanhankinta voimalaitosta varten, työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet sekä vaikutukset meriekosysteemiin, sillä voimalaitos toimii meren rannalla ja muun muassa polttoaine kaasulla toimivaan laitokseen kuljetetaan paikalle laivoilla.

Viejä: Wärtsilä Finland Oy, Suomi
Toimittajat: PT PP ja PT Wärtsilä Indonesia, Indonesia
Takuun haltija: Mizuho Bank, Ltd
Järjestäjä: Mizuho Bank, Ltd
Luotonantaja: Suomen Vientiluotto Oy
Ostaja ja luotonsaaja: PT Perusahaan Listrik Negara (Persero), Indonesia
Vientikauppa/hanke: 13 Wärtsilä 20V34DF generaattorikoneikon, lisälaitteiden ja niihin liittyvien palveluiden toimitusta ja asennusta 135 MW:n Flexicycle voimalaitokseen, joka rakennetaan Lombokiin, West Nusa Tenggaraan, Indonesiaan.
Vientikaupan kohdemaa: Indonesia
Taattu määrä: EUR 74,3 miljoonaa
Luottoaika: 10 vuotta
Hankeluokka: B
Ympäristö- ja sosiaalisia tietoja hankkeesta: Finnveran hankearvio koski uutta kaasukäyttöistä moottorivoimalaitosta. Tärkeimmät näkökohdat hankearviossa olivat maanhankinta, työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet sekä vaikutukset meriekosysteemiin.
Käytetyt kansainväliset standardit: IFC Performance Standards sekä soveltuvat EHS Guidelines
Finnveran yhteystieto: environment(at)finnvera.fi
Tiedot julkaistu: 16.6.2017

Jaa sivu: