Etsi Finnverasta

Uutiset

Edellinen sivu

VividWorks Oy sai sijoituksen Nurmirannalta ja Finnveralta

11.02.2011

VividWorks Oy:n lehdistötiedote:

Oululainen VividWorks Oy on saanut pääomasijoituksen Nurmiranta Holdingis Oy:ltä ja Finnvera Oyj:ltä. VividWorks kehittää web-pohjaisia visuaalisia myynnin ratkaisuja tuotteiden valmistajille ja jälleenmyyjille. Yhtiön asiakkaita ovat huonekaluteollisuus ja sisustuselementtejä valmistavat yritykset. VividWorks on saavuttanut nopeasti vahvan aseman pohjoismaiden markkinoilla ja uuden rahoituksen myötä yritys haluaa edistää kansainvälistä kasvuaan.  

"Panostamme kasvuun huonekaluteollisuudessa ja rahoituksen avulla laajennamme toimintaamme kes-keisillä Euroopan markkinoilla.", sanoo VividWorksin toimitusjohtaja Miska Visuri. 

”VividWorksin tuotteet ja liikeidea tarjoavat hyvät mahdollisuudet nopeaan kansainväliseen kasvuun. Tuotteet ovat jo kotimaan markkinoilla, ja vienti useaan maahan on jo käynnistynyt", toteaa manageri Vesa-Pekka Kursu Finnveran pääomasijoitustoiminnoista. 

VividWorksin osakkaaksi tulleen Nurmirannan liiketoiminta perustuu perinteisiä toimialoja jalostaviin pal-veluinnovaatioihin sekä uusien teknologioiden hyödyntämiseen.  

"Nurmiranta tutkii jatkuvasti mahdollisuuksia liiketoimintansa vahvistamiseen ja monipuolistamiseen. Alkava yhteistyö VividWorksin kanssa antaa molemmille yrityksille erinomaiset edellytykset positiivisen kehityksensä vauhdittamiseen", toteaa toimitusjohtaja Sami Somero Nurmirannasta.    

VividWorks kehittää web-pohjaisia visuaalisia myynnin ratkaisuja tuotteiden valmistajille ja jälleenmyyjil-le. Yhtiön asiakkaita ovat huonekaluteollisuus ja sisustuselementtejä valmistavat yritykset. Yrityksellä on toimipisteet Oulussa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa.
http://www.vividworks.fi/  

Nurmiranta on suomalainen palveluyhtiö, jonka toimialoja ovat majoituspalvelut, toimitilaratkaisut ja tek-nologiaratkaisut. Yrityksen liiketoiminta perustuu perinteisiä toimialoja jalostaviin palveluinnovaatioihin sekä uusien teknologioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen.
http://www.nurmiranta.fi/  

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin ris-keiltä suojautumiseen. Vahvistamme suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä tarjoa-malla lainoja, takauksia, pääomasijoituksia ja vientitakuita. Finnvera jakaa rahoitukseen sisältyvää riskiä muiden rahoittajien kanssa. Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientita-kuulaitos Export Credit Agency (ECA).
http://www.finnvera.fi/  

Lisätietoja Miska Visuri, Toimitusjohtaja VividWorks Oy,  puh. +358 29 080 0810 miska.visuri (at) vividworks.fi

Puhelinvaihde

029 460 11 (ark. 8.00-16.15)


Rahoitusneuvonta

029 460 2580 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Muu asiointi

029 460 2790 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Helsingin-pääkonttori

Porkkalankatu 1

PL 1010, 00101 Helsinki


Kuopion-pääkonttori

Kallanranta 11

PL 1127, 70111 Kuopio


Katso kaikki yhteystiedot