Content Section
Uutiset

Vientikauppojen rahoitusratkaisut tutuiksi

Published date

Onko yritykselläsi käytössä kilpailukykyiset rahoitus- ja maksutaparatkaisut? Oikein valituilla instrumenteilla on usein ratkaiseva merkitys viennin kasvattamisessa sekä riskien ja kassan hallinnassa. Finnveran maksuton Vientikaupan rahoitus -ohjelma tarjoaa tietoa ja käytännön työkaluja vientikauppojen rahoitukseen.

Ohjelma on suunnattu etenkin pk-yrityksille, mutta myös suuremmille, vientikaupan rahoituksesta perustietoja kaipaaville yrityksille. Tavoitteena on tutustuttaa yrityksiä erilaisiin vientikauppojen rahoitusratkaisuihin.

– Pk-yritykset eivät aina tunne vientiin ja kansainvälistymiseen liittyviä rahoitus- ja maksuratkaisuja. Jokaiselle ohjelmaamme osallistuvalle yritykselle järjestämme yhdessä yrityksen pankin kanssa tapaamisen, jossa keskitymme yrityksen vientikaupan rahoitukseen liittyviin tarpeisiin ja haasteisiin. Parhaimmassa tapauksessa löydämme käsillä oleviin tarjouksiin tai kauppoihin ratkaisuja. Asiakasrahoitusratkaisujen avulla yritykset voivat parantaa kilpailukykyään vientimarkkinoilla, toteaa rahoituspäällikkö Outi Mikola Finnverasta.

Maksuton ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien kanssa. Ohjelmaan osallistuville yrityksille järjestettävän yrityskohtainen VKR-päivän lisäksi osallistujille järjestetään vientikauppojen rahoitusta käsitteleviä ajankohtaisseminaareja.

Yritykset valitaan ohjelmaan hakemusten perusteella. Ohjelma sopii yritykselle, jonka toiminta on kannattavaa ja joka vie ulkomaille sekä laskuttaa ulkomaista ostajaa. Yrityksellä tulee olla myös halu edelleen kasvaa vientiä lisäämällä.

Hae nyt mukaan ohjelmaamme! Kevään hakuaika päättyy 31.3.2015

Katso lisätietoja Vientikaupan rahoitus -ohjelman sivulta tai kysy lisää
Puhelinpalvelu 029 460 2580

Jaa sivu: