Content Section
Uutiset

Verohallinto tukee kasvuyrityksiä uudenlaisella palvelumallilla

Published date

Verohallinto on kehittänyt yhteistyössä asiakasyritystensä ja Team Finland -toimijoiden kanssa uudenlaisen palvelumallin, jonka tarkoituksena on tukea kasvuyrityksiä veroasioissa mahdollisimman mutkattomasti. Tavoitteena on, että yritykset voivat keskittyä ydinosaamiseensa, veroasioiden hoituessa joustavasti yhteistyössä Verohallinnon kanssa.

Palvellakseen kasvuyrityksiä mahdollisimman reaaliaikaisesti ja laadukkaasti, Verohallinnon Konserniverokeskuksen asiantuntijoista koottu tiimi vastaa kysymyksiin tai sopii jatkokeskusteluista viivytyksettä. Verohallintoa voi lähestyä verokysymyksissä sähköpostitse osoitteessa kasvuyritykset(at)vero.fi aiheissa, jotka koskevat erityisesti kansainvälistyvää kasvuyritystä. Tällaisia ovat esimerkiksi siirtohinnoittelua, lähdeveroja, kannustinjärjestelmiä ja digitaalisten palveluiden arvonlisäveroa koskevat kysymykset.

Kasvuyritysten tukeminen veroasioissa nähdään tärkeänä myös Team Finlandilla, jonka keskeisenä tehtävänä on auttaa kansainväliseen kasvuun tähtääviä yrityksiä.

Lue asiasta lisää Verohallinnon verkkosivuilta

Jaa sivu: