Content Section
Uutiset

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 16. - 18.10.

Published date

Suomen Yrittäjien Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään 16. - 18.10. Finnvera toimii yhtenä tilaisuuden yhteistyökumppanina.

Paikka: Helsingin Messukeskus

Ilmoittautumiset Suomen Yrittäjien verkkosivuilla .

Yrittäjät maan eri puolilta kokoontuvat Helsingissä lokakuussa

Suomen Yrittäjien vuotuinen päätapahtuma, Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään tänä syksynä Helsingissä 16.-18.10.2009. Tapahtuman teema on hyvin ajankohtainen Yrittäjyys kantaa Suomea. Tapahtumapaikkana on Helsingin Messukeskus. Järjestelyistä vastaa Helsingin Yrittäjät yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa. Finnvera Oyj on yksi tapahtuman kahdeksasta yhteistyökumppanista.

Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä on hyvä mahdollisuus verkostoitumiseen toisten yrittäjien kanssa. Paikalla on maan eri puolilta saapuvien yrittäjien lisäksi myös talouselämän ja politiikan johtoa. Laaja-alainen tapahtumasisältö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yrittäjien väliseen vuorovaikutukseen ja itsensä kehittämiseen, jokaisen omaa henkilökohtaista hyvinvointia unohtamatta.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät alkaa perjantaina 16.10. avausseminaarilla ja Suomen Yrittäjien liittokokouksella, jonka avaa Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jarkko Wuorinen. Pääministeri Matti Vanhanen esittää valtiovallan tervehdyksen.

Samanaikaisesti liittokokouksen kanssa järjestetään 16.10. nuorille yrittäjille, opiskelijoille ja opettajille suunnattu tapahtuma, jossa on mukana opetusministeri Henna Virkkunen. Merellisen Helsingin tunnelmissa vietetään tervetuloiltaa, jossa kaupungin tervehdyksen esittää kaupunginjohtaja Jussi Pajunen.

Lauantaina 17.10. järjestettävässä Yhdessä taitamme taantuman –seminaarissa keskustellaan talouden näkymistä ja haetaan keinoja talouden vauhdittamiseksi nousuun. Talousseminaarissa ovat keskustelijoina mm. valtiosihteeri Raimo Sailas, PAM:n puheenjohtaja Ann Selin, Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, professori Paul Lillrank Teknillisestä korkeakoulusta, Finnveran varatoimitusjohtaja Veijo Ojala ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus. Myös Yrittäjän tukiverkkopalvelua esitellään unohtamatta yrittäjän henkilökohtaisen hyvinvoinnin tärkeyttä.

Lauantaina 17.10. järjestetään myös kaksi toimialakohtaista erikoisseminaaria sekä Svensk Företagarträff. Yritykset mukaan hyvinvointipalvelujen tuottamiseen –seminaariin Sosiaali- ja terveysministeriön terveiset tuo peruspalveluministeri Paula Risikko. Rakentamisen toimialan erikoisseminaarissa pohditaan keinoja taantuman taittamiseksi yhdessä asuntoministeri Jan Vapaavuoren kanssa. Svenk Företagarträff kokoaa yhteen ruotsinkielisiä yrittäjiä.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät huipentuu lauantai-iltana 17.10. järjestettävään Juhlagaalaan, jossa juhlapuhujana on eduskunnan puhemies Sauli Niinistö. Tilaisuudessa jaetaan Valtakunnalliset Yrittäjäpalkinnot.

Viikonlopun aikana Helsinkiin saapuvat yrittäjät voivat nauttia kaupungin monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, kulttuurista ja nähtävyyksistä – tai tehdä ostoksia.

Nettisivuilla www.yrittajapaivat.fi on tietoa tapahtuman ohjelmasta, hotelleista ja kaupungin ohjelmatarjonnasta viikonlopun aikana sekä ilmoittautumislomake, jolla voi varata myös majoituksen Helsingistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.9.2009.

Jaa sivu: