Content Section
Uutiset

Timangi 2010 -kilpailu nuorille yrittäjille

Published date

Nuorille yrittäjille suunnattu Timangi 2010 -kilpailu käynnistyi 31.8.2010. Kilpailulla palkitaan nuoria yrittäjiä ja yrittäjätiimejä, jotka ovat innovatiivisella ja rohkealla toiminnallaan nostaneet yrityksensä kasvuun. Kilpailu on avoin kaikille nuorille yrittäjille (ikäraja on 18–32 vuotta). Kilpailun järjestää hallituksen työn, yrittämisen ja työelämän politiikkaohjelma.
 

- Kilpailulla on tarkoitus osoittaa, että yrittäjyys on yksi varteenotettava uravaihtoehto, toteaa kilpailun käynnistänyt elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen. Haluamme kannustaa nuoria yrityksen perustamisessa ja rohkaista myös toimintaan, jolla yritys voidaan suunnata kasvuyrittäjyyden polulle.
 
Kilpailun pääpalkinto on 50 000 euroa, ja kaksi muuta finalistia palkitaan 25 000 eurolla. Ministeri Pekkarinen palkitsee voittajat 8.12.2010 Helsingissä järjestettävässä juhlatilaisuudessa.
 
Kaikki Timangi 2010 -kilpailua koskeva tieto on koottu kilpailun verkkosivuille www.tem.fi/timangi .
 
Osallistumisaikaa kilpailuun on 29.10.2010 klo 16.00 saakka. Kilpailun voittajan valitsee korkeatasoinen yhteiskunnan ja elinkeinoelä-män vaikuttajista, yritysmaailman, eduskunnan sekä yliopiston ja yrittäjien edustajista koostuva valintaraati.

Jaa sivu: