Content Section
Uutiset

Team Finlandin tiimi tavattavissa

Published date

Suomalaisyritysten menestymistä maailmalla edistävän Team Finlandin keskeiset toimijat muuttivat elokuussa saman katon alle Helsingin Ruoholahteen. Yritysten on nyt entistä helpompaa saada neuvoja kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa, kun Finnvera, Finpro ja Tekes löytyvät yhdestä osoitteesta. Tapaaminen useamman toimijan kanssa on helppo järjestää, ja Team Finland -asioissa palvelee tuttu yhteinen puhelinnumero. Kysymyksiin vastataan syksyn aikana myös erityisissä live-lähetyksissä, kun koko Team Finland -tiimi on tavattavissa.

Team Finland tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluita ja yhteisiä menestystarinoita syntyy koko ajan enemmän. Team Finland -talossa asiantuntijoiden työ suomalaisten yritysten kansainvälistymiseksi on entistä saumattomampaa, kun organisaatioiden rajat ovat poistuneet työtiloissa.

#tiimitavattavissa-lähetykset esittelevät Team Finlandin yhteistyötä kansainvälistymisestä kiinnostuneille yrittäjille. Team Finland -talon studiossa talon omat ja ulkopuoliset asiantuntijat vastaavat yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin kansainvälistymisestä. Yleisö voi osallistua lähetyksiin esittämällä asiantuntijoille kysymyksiä puhelimitse ja chatissa. Lähetyksiä voi seurata suorana tai jälkikäteen tallenteina netissä.

Ensimmäisenä aiheena terveysala

#tiimitavattavissa-lähetykset avaava terveysala on yksi viennin kärkisektoreista, jota edistetään Team Finlandin toimenpitein. Terveyspalveluiden kehittäminen ja uudelleen muokkaaminen on globaali megatrendi, jossa on paljon mahdollisuuksia kansainvälistymisestä kiinnostuneille suomalaisille alan yrityksille. Terveysteknologian Liiton mukaan suomalaisen terveysteknologian vienti onkin viisinkertaistunut 20 viime vuoden aikana.

Aamupäivän lähetyksessä suomalaisesta terveysteknologiasta ovat keskustelemassa Digital Hospitals -kasvuohjelman ohjelmajohtaja Eero Toivainen Finprosta, vientikaupan rahoituksen tiimipäällikkö Eeva-Maija Pietikäinen Finnverasta ja Terveyttä Biteistä -ohjelman päällikkö Kari Kataja Tekesistä. Kokemuksistaan kertovat Planmecan hallinto- ja kehitysjohtaja Veli Mäkelä sekä kansainvälisesti tunnetun Method Putkiston kehittäjä ja kouluttaja Marja Putkisto.

Iltapäivän lähetyksessä kansainvälistymisen askelmerkkeihin opastavat Toivaisen ja Katajan lisäksi Finnveran rahoituspäällikkö Laura Strandberg ja Commit Oy:n toimitusjohtaja Markku Myllylä.

Viisi #tiimitavattavissa-päivää ja -teemaa:

  • ke 26.10. – Kansainvälistä kasvua terveydestä
  • to 3.11. – Kotimaisia ratkaisuja maailman ympäristöhaasteisiin
  • to 17.11. – Sytyttääkö suomalainen intohimo myös maailmalla?
  • ti 29.11. – Miten biteistä rakennetaan menestystarinoita
  • to 8.12. – Sadan vuoden strategia 15 minuutissa

Live-keskustelut käydään klo 10-11 ja klo 14-15. Keskustelut studiossa isännöi toimittaja Jukka Relander.

Lisätietoja lähetyksistä: www.tiimitavattavissa.fi

Lehdistöyhteydet

Tomi Korhonen
johtaja, Tekes
tomi.korhonen (at) tekes.fi
+358 50 449 9575

Satu Malkamäki
viestintäpäällikkö, Finnvera
satu.malkamaki (at) finnvera.fi
+358 50 448 1182

Hetta Huittinen
viestintäpäällikkö, Finpro
hetta.huittinen (at) finpro.fi
+358 40 033 9597

Jaa sivu: