Content Section
Uutiset

Suomen ravistavin yritys on Smartum

Published date

Liikunta-, kulttuuri- ja palveluseteleitä tarjoava Smartum on tänään valittu Suomen ravistavimmaksi yritykseksi.

Ravistajat-ohjelmassa etsittiin omaa toimialaansa ja suomalaisten arkea eniten ravistaneita yrityksiä. Puolentoista vuoden aikana kisassa oli mukana yli 180 yritystä ja finaaliin valikoitui kymmenen oman alansa Ravistajaa.

Ravistajat-palkintoraadin mukaan Smartum on muun muassa osoittanut poikkeuksellista kykyä uudistua ja reagoida nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Ravistajayritysten toimintaa arvioitiin sekä talouskunnon että asiakkaiden ja työntekijöiden näkökulmasta. Palkinnon jakoi elinkeinoministeri Jan Vapaavuori tänään aamupäivällä Helsingissä.

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Yritys on alansa edelläkävijä, joka kehitti ensimmäisenä työhyvinvointia tukevat liikuntasetelin ja kulttuurisetelin. Smartumin asiakkaina on yli 12 000 aktiivista työnantajaa, joiden palveluksessa on noin miljoona työntekijää. Kuntia palvelee Smartum Palveluseteli, joka on käytössä kymmenissä kunnissa.

Smartumin lisäksi finaalissa olivat Atma Trade, Dermoshop, Fira, Innojok, Juustoportti, Multitouch, Onnibus, Picosun ja St1.

Ravistajien taustalla on Suomen Yrittäjät kumppaneineen, jotka haluavat olla yrittäjien mukana tekemässä Suomesta vieläkin parempaa paikkaa: Finnvera, Tekes, Elisa, Fennia, Itella, Audit Sum, Juridia, Taaleritehdas ja Seedi.

Lisätietoja osoitteesta www.ravistajat.fi

 

Jaa sivu: