Content Section
Uutiset

Nuorissa yrittäjissä on voimaa

Published date

Nuoret Yrittäjät kokoontuivat vuotuiseen päätapahtumaansa Get Togetheriin viime viikonloppuna Jyväskylässä. Team Finland -verkoston Finnvera ja Tekes olivat mukana viemässä yrittäjille ilosanomaa kasvusta ja kansainvälistymisestä.

Get Together on Nuorten Yrittäjien vuoden päätapahtuma, joka kerää yhteen yrittäjäkentän nuoret ja nuorekkaat keskustelemaan ja verkostoitumaan sekä tietenkin tekemään bisnestä.

Tänä vuonna tilaisuudessa kuultiin menestyneiden yrittäjien ja johtajien tarinoita. Team Finland haastoi nuoret yrittäjät pohtimaan ideoita ja keinoja, joilla kasvu ja kansainvälistyminen tehdään mahdolliseksi.

Tilaisuudessa myös palkittiin vuoden nuori yrittäjä. Voittajaksi kruunattiin PaaPii Design Oy:n Anniina Isokangas. Toiseksi sijoittui Suomen Saneerauspalvelu Oy:n Sami Takkula ja kolmanneksi Biancaneve Oy:n Elina Loueranta. Biancaneven kasvutarinasta voit lukea täältä .

Tilaisuuden järjestivät Suomen Yrittäjät ja Keski-Suomen Yrittäjät yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kuva: Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun palkinnot jaettiin Jyväskylässä. Kuvassa vasemmalta palkitut Sami Takkula, Anniina Isokangas ja Elina Loueranta. Tapahtuman juonsivat festarihenkisiin asuihin sonnustautuneet Suvi Widgren ja Petri Salminen.

Jaa sivu: