Content Section
Uutiset

LapWall Oy on Pohjois-Suomen kovin kasvaja

Published date

Suomen suurin puuelementtitehdas LapWall Oy palkittiin Pohjois-Suomen vuoden kasvajana Kauppalehden Kasvajat -kiertueella tiistaina Oulussa.

Pyhäntäläinen LapWall on perustettu vuonna 2011. Puuelementtiratkaisuja valmistavan yrityksen liikevaihto on lähes viisinkertaistunut vuodesta 2012 ja oli viime vuonna jo 20 miljoonaa euroa. Finnvera on ollut rahoittamassa yritystä sen alkutaipaleelta asti, ja Team Finland -toimijat pyrkivät tukemaan yritystä kasvusuunnitelmissa. Kasvutavoitteet ovat edelleen kovat, sillä vuoteen 2020 mennessä LapWall tavoittelee 100 miljoonan euron liikevaihtoa.

LapWall avasi viime vuonna uuden modernin tuotantolaitoksen Pyhännälle ja Skandinavian toimipisteen Ruotsiin. Tavoitteena on kasvaa myös viennin kautta; 2020 viennin osuus on jo puolet liikevaihdosta. Tärkeimmät vientikohteet ovat Pohjoismaat ja Saksa, ja yksittäisiä kohteita on ollut myös Itä-Eurooppaan ja Latinalaiseen Amerikkaan.

Kauppalehden Kasvajat -kiertue palkitsee Suomen kovimmat kasvajat toukokuun aikana. Kiertue pysähtyy ensi viikolla 10.5. Kuopiossa. Tule paikalle kuulemaan menestyneiden yrittäjien tarinoita ja keskustelemaan yrityksesi rahoitustarpeista. Team Finland -toimijat Finnvera, Finpro ja Tekes ovat mukana kiertueella kertomassa, kuinka voimme auttaa suomalaisyrityksiä kiihdyttämään maailman markkinoille.

www.lapwall.fi

Jaa sivu: