Content Section
Uutiset

Kestävää kasvua -kampanja vauhdissa, tule mukaan!

Published date

Alkuvuodesta käynnistyneeseen Team Finlandin Kestävää kasvua -kampanjaan ehtii vielä mukaan. Kampanjan kohderyhmänä ovat cleantech- ja biotalousalan yritykset. Yrityksille järjestetään 30.3. tilaisuus, jonne voi tulla keskustelemaan, saamaan tietoa ja antamaan palautetta kampanjasta.

Kestävää kasvua -kampanja toteutetaan Team Finland -yhteistyönä. Tekes, Finpro, Finnvera ja ELY-keskukset tarjoavat kampanjan aikana rahoitusta, neuvontaa ja verkostoja kokonaispalveluna. Kohderyhmänä ovat pk-yritykset, jotka tavoittelevat kasvua cleantechin ja biotalouden globaaleilla markkinoilla. Jo yli 30 yritystä on tarttunut tähän mahdollisuuteen.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 30.3.2015 kampanjan esittelytilaisuus, johon pk-yritykset voivat osallistua myös 14 ELY-keskuksesta videoyhteyden välityksellä. Tilaisuudessa Crisolteqin teknologiajohtaja Kenneth Ekman arvioi pk-yrittäjän näkökulmasta parhaat ja vähemmän käytetyt Team Finland -palvelut. Ekmanin arviota kommentoivat Tekesin, Finpron, Finnveran ja ELY-keskuksen asiantuntijat. Myös kaikille osallistujille tarjotaan mahdollisuus kertoa oma näkemyksensä Team Finland -palveluista.

Lopuksi yritykset voivat keskustella eri Team Finland -asiantuntijoiden kanssa omista mahdollisuuksistaan osallistua Kestävää kasvua -kampanjaan.

Lisätietoa esittelytilaisuudesta sekä ilmoittautuminen Tekesin sivuilla

Jaa sivu: