Content Section
Uutiset

Kauppalehti palkitsee kovimmat kasvajat - Team Finland mukana kasvupolulla

Published date

Kauppalehden Kasvajat 2015 -kiertue etsii ja palkitsee jo kuudetta kertaa Suomen kovimmat kasvuyritykset. Team Finland -verkoston Finnvera, Finpro ja Tekes ovat mukana kiertueella kertomassa, miten Team Finland auttaa yrityksiä maailmalle.

Viidellä paikkakunnalla huhti–toukokuussa pysähtyvän kiertueen tilaisuuksissa kuullaan eri alojen asiantuntijoita ja yritystarinoita. Team Finland -toimijat kertovat suomalaisyritysten kasvupoluista ja verkoston palveluista yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tukena.

Kiertue on erinomainen mahdollisuus verkostoitua ja saada sparrausta oman kasvuloikan toteuttamiseksi. Tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa paikan päälle, niin mietitään yhdessä ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin.

Kasvajat 2015 -kiertue starttaa Oulusta 29.4. Seuraavat pysähdyspaikat ovat Jyväskylä 6.5., Tampere 12.5., Turku 20.5. ja huipennuksena Helsinki 25.5. Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin tapahtumiin ja lue lisää kiertueesta ja sen aikataulusta osoitteessa http://kasvajat.kauppalehti.fi/ . Nähdään kiertueella!

Jaa sivu: