Content Section
Uutiset

Ilmoittaudu 'Suomalaisten yritysten Venäjälle etabloituminen' -seminaariin Pietarissa 23.11.2011

Published date

Finnvera, Nefco ja Suomen Pietarin pääkonsulaatti järjestävät 23.11.2011 klo 12.30-18.00 PK-yritysten Venäjälle etabloitumista koskevan seminaarin Suomen Pietarin pääkonsulaatissa. Seminaarin jälkeen klo 18.00–20.30 järjestetään pääkonsulaatin tiloissa verkottumiscocktailtilaisuus seminaarin osallistujille.

Seminaarissa on mahdollisuus kuulla etabloitumiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista ja rahoitusmahdollisuuksista muun muassa:

  • käytännön esimerkkejä pk-yritysten etabloitumisesta Venäjälle
  • esiselvityksen ja varsinaisen hankeselvityksen laatiminen sekä yrityksen perustaminen Venäjälle
  • viimeisimmät uutiset suomalaisille pk-yrityksille tarkoitetuista teollisuuspuistoista
  • julkiset rahoitusmahdollisuudet pk-yritysten Venäjä-hankkeille.

Seminaarin yhteydessä järjestetään rahoittaja- ja yrityspuistoklinikat. Rahoittajaklinikalla on mahdollisuus tavata Finnveran tai Nefcon rahoitusasiantuntijoita henkilökohtaisesti ja saada tietoa julkisista rahoitusmahdollisuuksista pk-yritysten Venäjä-hankkeille. Yrityspuistoklinikalla Lemminkäisen tai YIT:n edustajat kertovat viime käden tietoa suomalaisille pk-yrityksille tarkoitetuista yrityspuistohankkeista Venäjällä.

Seminaarin puheenjohtajina toimivat liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo Finnverasta ja viestintäjohtaja Mikael Sjövall Nefcosta sekä kaupallinen konsuli Jyrki Terva Suomen Pietarin pääkonsulaatista.

Ilmoittaudu maksuttomaan seminaariin 16.11. mennessä. Osallistumispaikkoja on rajallisesti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu seminaariin
Seminaariohjelma (PDF)

Lisätietoja:
Timo Pietiläinen, Finnvera Oyj, Pietarin edustusto, +358 40 5088 956 tai
+7 921 0969 304
Mikael Sjövall, Nefco, + 358 50 3535 045

Jaa sivu: