Content Section
Uutiset

Finnveran toimitiloista myyty seitsemän ja vuokrasopimus Kuopion uusista toimitiloista allekirjoitettu

Published date

Viime vuoden lopulla Finnveran toimitiloista avattuun tarjouskilpailuun saatiin yhteensä 25 tarjousta 9 eri kohteesta. Keväällä käytyjen kauppaneuvottelujen tuloksena toukokuun viimeisellä viikolla tehtiin kaupat Kuopion ja Rovaniemen kiinteistöistä sekä Oulun, Porin, Mikkelin, Joensuun ja Vaasan kiinteistöyhtiöiden osakkeista. Lappeenrannan, Kajaanin ja Jyväskylän toimitilojen osalta myyntineuvottelut jatkuvat.

Finnvera jää Kuopiota lukuun ottamatta vuokralaisiksi kaikkiin muihin nykyisiin toimitiloihin viiden vuoden määräaikaisella vuokrasopimuksella.

Finnvera on allekirjoittanut 8.6.2010 Senaatti-kiinteistöjen kanssa vuokarasopimuksen Kuopion tulevista toimitiloista. Kyse on Senaatti-kiinteistöjen ELY-keskukselle ja Finnveralle toteutettavasta kiinteistöhankkeesta Väinölänniemen ns. lääninhallituksen kortteliin. Hankkeen tavoiteaikataulun mukaisesti Finnveran käyttöön tulevat tilat valmistuvat 1.1.2013.

Finnvera myy toimitilojaan, koska tilojen omistaminen ei ole yhtiön varsinaista liiketoimintaa. Tilojen myynnillä ei ole vaikutusta aluekonttoreiden tai niiden henkilöstön määrään.

Lisätiedot:
hallintojohtaja Risto Huopaniemi, puh. 020 460 7261

Jaa sivu: