Content Section
Uutiset

Finnveran Jyväskylän-toimipiste on voittanut Suomen paras kesätyönantaja –kilpailun

Published date

Suomen paras kesätyönantaja 2015 on Finnveran Jyväskylän-toimipiste. Toimipisteen kilpailuun ilmoitti kauppatieteiden yo. Eerika Västi, joka työskenteli Finnverassa lähes neljä kuukautta kesällä 2015. Hänen esimiehenään toimi kesän ajan asiakkuuspäällikkö Heli Liinanki.

Västin mukaan parasta kesässä oli hyvä perehdytys ja mukava työyhteisö, jossa välittäminen korostui. Esimiehet kysyivät säännöllisesti kuulumisia ja olivat aidosti kiinnostuneita kehittämisehdotuksista. Finnveran Tampereen-toimipisteen kanssa yhdessä toteutettu perehdytys auttoi tutustumaan myös alueen toiseen kesätyöntekijään ja jakamaan kokemuksia. Tärkeänä Västi piti myös sitä, että hän sai lisää vastuuta oppimisen myötä.

”Tuntuu suurenmoiselta tietää, että olemme voineet antaa nuorille hyvän ja kannustavan kokemuksen työstä. Näin se menee, kun rekrytoidun odotukset ja mielekäs työ kohtaavat. Kesätyöntekijä saa onnistumisia ja tilaisuuden kehittyä”, iloitsee Finnveran HR-asiantuntija Tiina Hiltunen.

Valintaraati painotti Finnveran innostavaa ja kehitysmyönteistä ilmapiiriä sekä nuorten työntekijöiden kannustamista, motivointia ja ohjausta. Nuorten arvostaminen näkyi erityisesti hyvässä esimiestyössä ja kesätyöntekijän perehdytyksessä. ”Yksi strategiamme kulmakivistä on joukkuepeli. Tämä on hyvä osoitus siitä, että joukkueen eri osat ovat yhdessä onnistuneet”, sanoo Finnveran liiketoimintajohtaja Katja Keitaanniemi.

Suomen paras kesätyönantaja -kilpailun järjestää vuosittain Akavan opiskelijat. Kilpailussa pyritään kiinnittämään huomiota kesätyön hyviin käytäntöihin. Palkinto jaettiin tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Sekä korkeakouluopiskelijat että työnantajat voivat ehdottaa Suomen paras kesätyönantaja -tunnustuksen saajaa.

Palkinnon Finnveralle luovutti 28.10.2015 kilpailun suojelija ja raadin puheenjohtaja, TEM:n ylijohtaja Tuija Oivo.

Jaa sivu: