Content Section
Uutiset

Finnvera Info -lehti: Digitalisoi kaikki ja heti

Published date

– Yritysten on nostettava digitalisaatio strategiansa keskeiseksi muutosvoimaksi. Kaikki, mikä voidaan, kannattaa digitalisoida, sanoo Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun taloustieteen professori Matti Pohjola uusimmassa Info-julkaisussa.

Kanttia muuttumiseen on ollut Tana Oy:llä, jonka moni suomalainen asemoi perinteiseen konepajateollisuuteen. Vuonna 2008 Tana muutti strategiaansa ja lopetti oma tuotannon. –  Kaiken, mikä ei kuulu strategiseen osaamiseemme, olemme ulkoistaneet kumppaniverkostollemme, kertoo Tanan hallituksen puheenjohtaja Kari Kangas.

Marianne (27) ja Henriikka (24) Huusko opiskelivat Helsingissä mielessään aivan muut alat, kun heille tarjoutui vuonna 2011 tilaisuus ostaa Kuhmossa vuodesta 1968 toiminut Kaesan Kotileipomo Oy. Tunnettuutta yritys on saanut yli 40 vuoden ajan Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalilla. Vieraiden mukana tieto leipomotuotteiden herkullisesta eksotiikasta on levinnyt niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tarinaan voit tutustua myös alla olevalla videolla.

Lisäksi tuotehallintapäällikkö Mirva Salenius kertoo Infossa joukkovelkakirjalainasta uutena väylänä rahoitukseen.

Finnvera Info, joulukuu 2014 (PDF)

 
Jaa sivu: