Content Section
Uutiset

Euroopan pk-yritysviikko 6. - 14.5.2009

Published date

Ensimmäinen Euroopan pk-yritysviikko järjestetään 6.–14. toukokuuta 2009. Kampanjaviikon tarkoituksena on edistää yrittäjyyttä koko Euroopassa ja tiedottaa yrittäjille eurooppalaisella, kansallisella sekä paikallisella tasolla saatavilla olevasta tuesta. Kampanja tarjoaa pk-yrityksille ja yrittäjäksi aikoville tietoa, neuvoja, tukea ja ideoita, joiden tarkoituksena on auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa.

Euroopan pk-yritysviikkoa koordinoi Euroopan komission yritystoiminnan ja teollisuuden pääosasto. Tapahtumien ja toimintojen järjestäjinä toimivat yritysjärjestöt, tuen tarjoajat, alue- ja paikallisviran-omaiset sekä muut tahot osallistuvissa maissa. Pk-yritysviikko kuuluu pk-yrityksiä tukevaan toiminta-ohjelmaan (Small Business Act).

Lue pk-yritysviikosta tarkemmin Euroopan komission verkkosivuilta.

Opi uutta eurooppalaisen yrittäjävaihto-ohjelman kautta

Nuorille yrittäjille on eurooppalaisen yrittävaihto-ohjelman kautta tarjolla mahdollisuus työskennellä jonkin muun EU-maan yrityksessä oppimassa uusia käytäntöjä. Ohjelman nimi on ”Erasmus for Young Entrepreneurs”. Komission rahoittaman hankkeen pilottiprojekti kestää vuoden 2010 puoliväliin, ja yrittäjävaihdon pituus vaihtelee yhdestä kuuteen kuukauteen.

Lisätietoja ja hakuohjeet:

http://ec.europa.eu/enterprise/policies/entrepreneurship/sme-week/newsletter/20090219_en.htm
http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

Jaa sivu: