Content Section
Uutiset

Esillä SuomiAreenassa: Mölkky valloittaa maailmaa, miten sinun bisneksesi?

Mitä yhteistä on Mölkyllä, jääkiekolla ja vientibisneksellä? Se selviää SuomiAreenan Purje-lavalla maanantaina 15.7.2019 klo 16.

Jotta yritykset ja talous kasvavat, tarvitaan vientiä ja kansainvälistymistä. Miten suomalaiset pärjäävät ja mistä saamme uusia maailmanvalloittajia? Rohkeus, rahoitus ja riskienhallinta ovat onnistumisen peruskiviä. Miten hyödyntää markkinointi ja verkostot? Mitä yritykset voivat oppia taitoluistelun ja jääkiekon maailmasta? Tästä puhutaan SuomiAreenassa.

Voittavia kuvioita ja penaltyn paikkoja puidaan Mölkky-ottelun tiimellyksessä SuomiAreenan Purje-lavalla, Porin Raatihuoneenpuistossa maanantaina 15.7.2019 kello 16-17. Finnveran ja Keskuskauppakamarin järjestämän keskustelun juontaa Anna Perho.

Keskustelussa mukana porilaisen Tactic Gamesin hallituksen puheenjohtaja Markku Heljakka, taitoluisteluvalmentaja Virpi Horttana, Konecranesin vientikauppojen rahoituksen johtaja Matti Malminen, Finnveran rahoitusjohtaja Titta Mantila, Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja Timo Vuori.

"

Rohkeus, rahoitus ja riskienhallinta ovat onnistumisen peruskiviä. Miten hyödyntää markkinointi ja verkostot?

"

Mölkyn pyörteissä lavalla myös NHL- ja Liiga-kiekkoilijat Joel Armia, tuore maailmanmestari Juho Lammikko ja Ässien kapteeni Tommi Taimi.

 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Nähdään Porissa!

Tervetuloa!