Työpaikat

Sisällysluettelo

Finnvera työpaikkana

Finnvera on vastuullinen ja innostava työnantaja. Meillä työskentelee noin 360 yritystoiminnan kehittämisen ja rahoituksen ammattilaista 15 paikkakunnalla ympäri Suomea. Työilmapiirimme on avoin ja meillä vallitsee vahva tekemisen meininki.

Arvomme ovat hyvällä asialla, tuumasta toimeen, yhdessä paremmin ja rohkeus ratkaista. Arvot kuvastavat tehtäväämme ja visiotamme: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta. 

Lue lisää strategiasta ja arvoistamme

Täydennämme monipuolisesti rahoitusmarkkinoita ja teemme tiivistä yhteistyötä pankkien, muiden yksityisten rahoittajien sekä Team Finland -verkoston kanssa.

Kanssamme teet työtä, josta olemme ylpeitä – ja jolla on tarkoitus. Seisomme yhtenä Suomen talouden tukipilareista, ja siksi meille on tärkeää pitää huolta myös itsestämme. 

Haluamme tietää, miten henkilöstömme voi. Henkilöstötyytyväisyyskyselyt osoittavat, että henkilöstömme on tyytyväisempää kuin suomalaisissa asiantuntijavaltaisissa organisaatioissa keskimäärin. Erityisesti hyvä esimiestyö ja työhyvinvointiin panostaminen nousevat tutkimuksissa esille.

Kannustamme työntekijöitämme kehittämään osaamistaan koulutuksilla, projektityöskentelyllä ja sisäisillä työkierroilla. Haluamme, että Finnverassa työskentelee ja kehittyy oman alansa osaajia, jotka jakavat tietoa ja auttavat toisiaan.

Finnveralle Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus

Finnvera valittiin yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksessa 2021. Tunnustus kertoo finnveralaisten korkeasta omistautuneisuuden asteesta sekä toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.

Innostavimmatlogo

Lue lisää Finnveran liiketoiminnasta, arvonluonnista ja vastuullisuudesta

Keskeiset tapahtumat ja avainluvut Finnveran liiketoiminnasta, arvonluonnista ja vastuullisuudesta löydät vuosikertomuksestamme.

Tarkempaa tietoa henkilöstön vuodesta löydät vuosikatsauksemme Yritysvastuun johtaminen -osiosta.

Avoimet työpaikat

Julkaisemme alla kaikki avoimet tehtävämme. Seuraathan näitä sivuja ja somekanaviamme. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä vastaanottaa avoimia hakemuksia sähköpostitse.

Tehtävä Paikkakunta Haku päättyy
Back office-päällikkö Helsinki
Rahoituspäällikkö Rovaniemi
Lakimies, viennin rahoitus

Kesätyö Finnverassa

Hakuaika kesätyöpaikkoihimme kesälle 2022 on päättynyt. Iso kiitos kaikille hakijoille!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Katso myös

Millainen Finnvera on työpaikkana? Katso videoilta, mitä Heta, Jani, Heli ja Jyrki kertovat työstään Finnverassa.