Työpaikat

Innehållsförteckning

Finnvera työnantajana

Finnvera on vastuullinen ja innostava työnantaja. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään osaamistaan koulutuksilla, projektityöskentelyllä ja sisäisillä työkierroilla. Haluamme, että Finnverassa työskentelee ja kehittyy oman alansa osaajia, jotka jakavat tietoa ja auttavat toisiaan.

Meillä työskentelee noin 360 yritystoiminnan kehittämisen ja rahoituksen ammattilaista 15 paikkakunnalla ympäri Suomea. Työilmapiirimme on avoin ja meillä vallitsee vahva tekemisen meininki.

Arvomme ovat hyvällä asialla, tuumasta toimeen, yhdessä paremmin ja rohkeus ratkaista. Arvot kuvastavat tehtäväämme ja visiotamme: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta. 

Kanssamme teet työtä, josta olemme ylpeitä – ja jolla on tarkoitus. Seisomme yhtenä Suomen talouden tukipilareista, ja siksi meille on tärkeää pitää huolta myös itsestämme. 

Haluamme tietää, miten henkilöstömme voi. Henkilöstötyytyväisyyskyselyt osoittavat, että henkilöstömme on tyytyväisempää kuin suomalaisissa asiantuntijavaltaisissa organisaatioissa keskimäärin. Erityisesti hyvä esimiestyö ja työhyvinvointiin panostaminen nousevat tutkimuksissa esille.

Finnveralle Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus

Finnvera valittiin yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksessa 2021. Tunnustus kertoo finnveralaisten korkeasta omistautuneisuuden asteesta sekä toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.

""

Lue lisää Finnverasta

Keskeiset tapahtumat ja avainluvut Finnveran liiketoiminnasta, arvonluonnista ja vastuullisuudesta löydät vuosikertomuksestamme.

Tarkempaa tietoa henkilöstön vuodesta löydät vuosikatsauksemme Yritysvastuun johtaminen -osiosta.

Teemme työtä, jolla on merkitys

Finnveran tarina tulee aina aloittaa sen ytimestä; työntekijöistämme. On helppo hymyillä tehdessä työtä, jolla on tarkoitus. Olemme mukana rakentamassa yhteiskuntamme hyvinvointia. Se on meille sydämen asia. 

Täydennämme monipuolisesti rahoitusmarkkinoita. Tehtävämme on mahdollistaa yritystemme menestys, koska yritystemme menestys on yhteiskuntamme menestys. Ja tästä pienestä, sisukkaasta Suomesta on pidettävä huolta. 

Olemme ketterä, vastuullinen rahoituskumppani. Elämme ajan hermolla, jotta voimme aina tarjota yrittäjillemme parhaat mahdolliset ratkaisut – ja siten seistä ylpeästi mukana Suomen jälleenrakennuksessa. 

Teemme tiivistä yhteistyötä pankkien, muiden yksityisten rahoittajien sekä Team Finland -verkoston kanssa.

Mahdollistamme uusia työpaikkoja ja uusia yrityksiä. Kohdentamalla rahoituksen kansantaloudellisesti merkittäviin kohtiin, pidämme yllä Suomen kansainvälistä kilpailukykyä ja taloudellista kehitystä. 

Avoimet työpaikat

Julkaisemme kaikki avoimet tehtävät tällä sivulla. Seuraathan näitä sivuja ja somekanaviamme. 

Valitettavasti emme voi tällä hetkellä vastaanottaa avoimia hakemuksia sähköpostitse.

Kesätyö Finnverassa

Hakuaika kesätyöpaikkoihimme kesälle 2022 on päättynyt. Iso kiitos kaikille hakijoille!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.