20.01.2016

hasan & partners Group koostuu nykyään Helsingin ja Tukholman mainostoimistojen lisäksi asiakasymmärrystoimisto Frankly Partnersista Helsingissä sekä digitaalisen markkinoinnin toimistoista Perfect Foolsista Tukholmassa ja Amsterdamissa.

Yrityksen ideana on tarjota kaikki palvelut One Team -periaatteella. Asiakkaat saavat koko konsernin kaikki palvelut yhdestä pisteestä; riippumatta siitä sijaitseeko asiakas Hollannissa, Suomessa vai Ruotsissa. Tuotekehitys tapahtuu yhdessä eri yksiköiden kesken, ja usein osana asiakasprojekteja.

Asiakkaina huippubrändejä

"hasan & partners ratkaisee asiakkaidensa liiketoimintaongelmia nykyaikaisen markkinointiviestinnän keinoin. Asiakkaitamme Suomessa ovat esimerkiksi DNA, Saarioinen, Tallink Grupp, Valio, Veikkaus ja KONE. Metsä Woodille toteuttamamme verkkokampanja on saanut tunnustusta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin alan kilpailuissa, viimeisimpänä pronssia Eurobestistä. Ulkomaisia asiakkaitamme ovat muun muassa Absolut, Netflix Nordic, Pernod Ricard, Sonos ja Swarovski", kertoo talousjohtaja Simo Ahonen.

hasan & partners työllistää kaikkiaan noin 150 henkeä ja kuluvan vuoden myyntikate on noin 15 miljoonaa euroa. Kasvu on ollut vauhdikasta viime vuosina ja se on rahoitettu kokonaan tulorahoituksella.

Kohti Euroopan markkinoita

"Päämarkkinoitamme ovat Suomi ja Ruotsi. Suomessa tilanne on vakiintunut, mutta Ruotsissa olemme toistaiseksi haastajia. Suomessa meitä rajoittaa markkinoiden koko. Perfect Foolsin Amsterdamin toimiston myötä meillä on myös jalansija Keski-Euroopan markkinoille."

Team Finland LetsGrow -rahoitusohjelma tarjoaa kasvukykyisille pk-yrityksille Finnveran vakuudettoman lainan, Tekesin avustuksen innovaatiopalvelujen hankintaan ja Finpron kansainvälistymisen asiantuntijapalvelut. LetsGrown avulla hasan & partners vauhdittaa palvelukehitystä ja investoi ulkomaan toimintoihin. Rahoitus käytetään strategisiin rekrytointeihin ja ulkopuolisten huippuasiantuntijapalvelujen hankintaan.

"Yhtiön rahoitustarpeet ovat tyypillisesti linkissä tuotekehitykseen. Näin ollen on luonnollista, että käymme keskusteluja yhdessä sekä Tekesin että Finnveran kanssa. Lisäksi yhteiskunnan antamat rahoitusvaihtoehdot ovat osin sekalainen kenttä, jota Team Finlandin kaltainen hakuprosessin keskitys nyt selkeyttää."

Simo Ahonen näkee hasan & partnersin viiden vuoden päästä aidosti kansainvälisenä huipputason markkinointitoimistona, joka pystyy uskottavasti kilpailemaan kansainvälisistä asiakkuuksista.

Lisätietoja

Simo Ahonen
hasan & partners
p. 040 744 0185
simo.ahonen (at) hasanpartners.fi