Etsi Finnverasta

Uutiset

Edellinen sivu

Rohkeutta on! kiertää Suomea

02.10.2014

Team Finland -verkoston jäsenet Finnvera, Finpro, Tekes ja ulkoasiainministeriö kiertävät vuoden 2014 lopussa Suomea kertomassa pk-yrityksille tarjoamistaan palveluista kasvuun ja kansainvälistymiseen. Yli kymmenellä paikkakunnalla järjestettävissä lounastilaisuuksissa kuullaan valtakunnallisten ja alueellisten kasvuyritysten innostavia tarinoita. Yritykset voivat myös testata omia kasvuideoitaan Team Finlandin asiantuntijoiden vetämillä sparrausklinikoilla. 

Kasvuhakuisille pk-yrityksille suunnattu valtakunnallinen Rohkeutta on! -kiertue starttaa Kuopiosta keskiviikkona 8. lokakuuta. Kiertueen avaa eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka.

Kiertue jatkuu lokakuun lopussa Pohjois- ja Itä-Suomessa. Länsi- ja Keski-Suomen kaupunkeihin Rohkeutta on -kiertue saapuu marraskuussa.

Inspiraatiota, hyötytietoa ja verkostoja

Rohkeutta on! -tapahtuma rakentuu lounastilaisuuden ympärille. Lounaan aikana kuullaan rohkeiden yrittäjien ja kasvua hakevien yritysten kokemuksia sekä Team Finlandin tarjoamista kasvu- ja kansainvälistymispalveluista. Lounastilaisuuden pääpuhujana on kasvupolulle yrityksensä luotsannut yrittäjä. Keskustelevassa paneelissa kasvun haasteista kertovat alueellisesti merkittävät yritysjohtajat.

Ennen ja jälkeen lounaan on tilaisuus verkostoitua muiden yritysten kanssa ja tutustua Team Finlandin yrityspalveluihin neuvontapisteillä ja testata omaa ideaa sparrausklinikoilla. Klinikoille voi varata etukäteen ajan tapahtuman ilmoittautumissivulta.

Neuvontapisteiden teemoina ovat

  • Uuden asiakkaan hakemusneuvonta
  • Digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntäminen
  • Kasvun ja vientikauppojen rahoitus
  • PK-yrityksen kansainvälistymispalvelut
  • Team Finlandin Lets Grow -ohjelma
  • EU-rahoituksen hakeminen Horisontti 2020 -ohjelmasta

Rohkeutta on… ilmoittautua!

Puhelinvaihde

029 460 11 (ark. 8.00-16.15)


Rahoitusneuvonta

029 460 2580 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Muu asiointi

029 460 2790 (ark. 9.00–16.15)

Avaa chat
Helsingin-pääkonttori

Porkkalankatu 1

PL 1010, 00101 Helsinki


Kuopion-pääkonttori

Kallanranta 11

PL 1127, 70111 Kuopio


Katso kaikki yhteystiedot