Etsi Finnverasta

Rekrytointi

Edellinen sivu

Finnvera työnantajana

Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA). Meillä on merkittävä rooli suomalaisen yrityskentän rahoittajana. Tehtävänämme on rahoituksen keinoin auttaa suomalaisyrityksiä menestymään.

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Vahvistamme suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä tarjoamalla lainoja, takauksia, pääomasijoituksia ja vientitakuita. Jaamme rahoitukseen sisältyvää riskiä muiden rahoittajien kanssa.

Keskeisiä vaikuttavuuden mittareita ovat muun muassa rahoituksen avulla syntyneiden uusien yritysten ja työpaikkojen määrä sekä vientitakuilla katetun viennin osuus Suomen kokonaisviennistä. Asiakkaita Finnveralla on noin 28 500.

Katso video Finnveran toiminnasta

Töissä Finnverassa

Finnvera on vastuullinen ja innostava työnantaja. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään omaa osaamistaan esimerkiksi koulutuksilla, projektityöskentelyllä ja talon sisäisillä työkierroilla. Haluamme että Finnverassa työskentelee ja kehittyy oman alansa osaajia, jotka jakavat tietoa ja auttavat toisiaan. Finnvera sai vuoden 2016 henkilöstötyytyväisyystutkimuksensa hyvien tulosten johdosta Corporate Spiritin Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

Meillä työskentelee noin 370 yritystoiminnan kehittämisen ja rahoituksen ammattilaista 15 paikkakunnalla ympäri Suomea. Työilmapiirimme on avoin ja meillä vallitsee vahva tekemisen meininki.

Strategiset päämäärämme ovat vaikuttavuus, asiakaskokemus ja joukkuepeli.

Finnverassa tehdään joka vuosi henkilöstökysely. Tulosten mukaan henkilöstömme on tyytyväisempää kuin suomalaisissa asiantuntijavaltaisissa organisaatioissa keskimäärin. Pidämme myös työtämme merkityksellisenä.

Lue lisää Finnveran henkilöstöstä vuoden 2015 vuosikertomuksesta.

 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Julkaisemme kaikki avoimet tehtävät verkkosivujen avoimet työpaikat -sivulla. Mikäli yllä olevasta linkistä avautuva sivu on tyhjä, Finnverassa ei ole avoimia työpaikkoja.

Kesätyöpaikat

Haku ensi kesän kesätyöpaikkoihin on päättynyt, ja olemme saaneet ennätysmäärän hakemuksia: yhteensä peräti 1 117 hakemusta, eli keskimäärin 124 hakemusta jokaista avointa hakua kohden. Kiitos kaikille kiinnostuksensa osoittaneille!

Tutustumme ilolla jokaiseen hakemukseen ja kutsumme haastatteluun valitut henkilöt työhaastatteluihin maaliskuun aikana. Kesätyöntekijöiden valinnat suoritetaan huhtikuun aikana, jonka jälkeen rekrytointien päättymisestä ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Kesällä 2016 Finnverassa työskenteli 21 kesätyöntekijää ja kolme harjoittelijaa.
Lue juttu

Vuonna 2015 Finnveran Jyväskylän-toimipiste valittiin Suomen parhaaksi kesätyönantajaksi.
Lue juttu

Puhelinvaihde

029 460 11 (ark. 8.00-16.15)

Rahoitusneuvonta

029 460 2580 (ark. 9.00–16.15)

Muu asiointi

029 460 2790 (ark. 9.00–16.15)

Helsingin-pääkonttori

Porkkalankatu 1

PL 1010, 00101 Helsinki

Kuopion-pääkonttori

Kallanranta 11

PL 1127, 70111 Kuopio

Katso kaikki yhteystiedot