Kasvu ja kilpailukyky

Yrityksen kannattava kasvu on sekä yrittäjän että rahoittajan tavoite. Finnvera voi osallistua pk-yrityksen rahoitukseen pankin rinnalla ja täydentää pankkien tarjoamaa rahoitusta lainalla tai pankkilainalle myönnetyllä takauksella.

Rahoitussuunnittelu

Rahoitussuunnittelu

Rahoitustarpeen suuruus vaikuttaa siihen, voiko Finnvera toimia hankkeen ainoana rahoittajana vai edellyttääkö rahoituksen järjestyminen muita rahoittajia sekä riittävää omarahoitusosuutta.

Lue lisää

Hakeminen

Hakeminen

Miten yritystä arvioidaan? Mikä on vakuuksien merkitys? Mitä tietoja rahoitushakemukseen tarvitaan? Tutustu näihin asioihin ja hae rahoitusta turvallisesti sähköisessä asiointipalvelussamme.

Lue lisää

Yrityskauppa

Yrityskauppa

Yritysjärjestelyissä rahoitusta tarvitaan yleensä kauppahinnan maksamiseen, investointeihin tai käyttöpääomaan. Näiden rahoitustarpeiden kattamiseen voidaan hakea Finnveran lainaa tai takausta.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Saako Finnveralta vakuudetonta lainaa? Mikä hakemus minun pitää täyttää? Paljonko lainaa voi saada? Jos et löydä etsimääsi tietoa, tutustu kokoamaamme listaan useimmin kysytyistä kysymyksistä.

Lue lisää

TUTUSTU YRITYSTARINOIHIN

Tutustu kasvuyrityksistä kertoviin tarinoihin, joissa valotetaan yrityksen kasvu- ja kehitystarinaa sekä keinoja, joilla yritys on selvinnyt kasvun ja erilaisten kehitystilanteiden haasteista.

Tarinoissa pyritään kertomaan myös yritysten rahoituksesta sekä Finnveran mahdollisesta osuudesta sen järjestämisessä.

VRT Finland Oy Kaslink Foods Oy Envor Biotech

VRT Finland Oy

Kaslink Foods Oy

Envor Biotech

Uusimmat yritystarinat

VRT Finland Oy

VRT Finland tarkastaa vedenalaisia rakenteita kaikuluotauksen avulla. VRT Finland

Kaslink Foods Oy

Kaslink Foods Oy on sopimusvalmistukseen erikoistunut suomalaisen maidon jalostaja ja erikoistuotemeijeri. Kaslink

Sympa Oy

Sympa Oy:n globaalilla henkilöstötietojärjestelmällä on käyttäjiä 50 maassa, ja kasvu sen kun kiihtyy. Sympa Oy

Envor Biotech

Envor Biotech Oy on kotitalouksista ja kaupasta syntyvien biojätteiden, puhdistamolietteiden sekä erilaisten elintarviketeollisuuden sivutuotteiden käsittelijä.
Envor Biotech

Etsitkö tietoa kasvuun, kansainvälistymiseen tai yrityskauppoihin liittyvistä rahoitusratkaisuista? Haluatko kenties kuulla, mitä ratkaisuja vientikaupan riskeiltä suojautumiseen voimme tarjota?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä kahden työpäivän sisällä ja kerromme lisää tarjoamistamme palveluista.

Finnvera

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Vahvistamme suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä tarjoamalla lainoja, takauksia, pääomasijoituksia ja vientitakuita. Finnvera jakaa rahoitukseen sisältyvää riskiä muiden rahoittajien kanssa.

Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA).